GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΛΤΑ: Ουδεμία σχέση με την υπηρεσία μας το #PortaPorta του Δ. Καμμένου

Διεκρινήσεις για την αναφορά και συσχέτιση του προφίλ του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, portaporta, δίνουν με ανακοίνωσή τους τα...

ΕΛΤΑ: Ουδεμία σχέση με την υπηρεσία μας το #PortaPorta του Δ. Καμμένου Διεκρινήσεις για την αναφορά και συσχέτιση του προφίλ του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, portaporta, δίνουν με ανακοίνωσή τους τα ΕΛΤΑ, τα οποία τονίζουν ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπηρεσία «Πόρτα Πόρτα».

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια της θύελλας αντιδράσεων για τα ομοφοβικά, ρατσιστικά και αντισημιτικά σχόλια που είχαν αναρτηθεί στον επίμαχο λογαριασμό του Twitter, τα οποία οδήγησαν και στην καρατόμηση του Δημήτρη Καμμένου από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μέσα σε λιγότερο από 10 ώρες από την ορκωμοσία του.

Διαβάστε την ανακοίνωση των ΕΛΤΑ:

«Κατόπιν αναφοράς σε μερίδα του Τύπου και συσχέτισης του hashtag #PortaPorta, που φέρεται να ανήκει στον πρώην Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρη Καμμένο, με εταιρεία courier, η ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ ΑΕ, κάνει γνωστό, ότι, το εν λόγω hashtag #PortaPorta, ουδεμία σχέση έχει με την υπηρεσία «Πόρτα–Πόρτα» των ΕΛΤΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση