GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο sexy Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλά για την Αθήνα που αγαπά

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγινε γνωστός ως μοντέλο, αλλά από πέρυσι τον βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση, καθώς είναι ένας από τους συνερ...

Ο sexy Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλά για την Αθήνα που αγαπά Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγινε γνωστός ως μοντέλο, αλλά από πέρυσι τον βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση, καθώς είναι ένας από τους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη.
Ένας από τους αναμφισβήτητα πιο sexy Έλληνες αποκαλύπτει στο Madame Figaro τι αγαπάει και πού θα τον συναντήσουμε στην Αθήνα:
Τι αγαπάς στην πόλη: τις γρήγορες εναλλαγές της και τις πολλές επιλογές που σου δίνει.
Και τι δεν αντέχεις: την κίνηση.
Αγαπημένη συνήθεια: βόλτα στην Πλάκα.
Στην Αθήνα για 24 ώρες. Τι θα πρότεινες σε κάποιον να κάνει: Να κάνει βόλτα στα γραφικά σοκάκια, να περπατήσει από το Σύνταγμα έως την Πλάκα, να φάει σε κάποιο από τα εστιατόρια με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα που θα συναντήσει και να να επισκεφτεί το 360 για να θαυμάσει τη θέα. Οπωσδήποτε μία βόλτα στη θάλασσα, από τον Φλοίσβο ως τον Αστέρα και επιστροφή στη βραδινή Αθήνα.
Η τελευταία φωτογραφία που τράβηξες με το κινητό σου: τη θέα από το βουνό στον Υμηττό.
Αν γινόσουν αυτόπτης μάρτυρας σε κάτι, τι θα ήθελες να ήταν αυτό: η ώρα που γίνεται η αλλαγή φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη.
Το soundtrack της ζωής σου τώρα: το Better Man.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση