GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Solar Ride: Ποδηλατοδράση για την ηλιακή οικονομία

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου η Greenpeace διοργανώνει το Solar Ride, την τρίτη συνεχόμενη ποδηλατοδράση της, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ε...

Solar Ride: Ποδηλατοδράση για την ηλιακή οικονομία Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου η Greenpeace διοργανώνει το Solar Ride, την τρίτη συνεχόμενη ποδηλατοδράση της, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Δράσης για το Κλίμα, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα: Η ηλιακή οικονομία θα μας βοηθήσει να βγούμε από την κρίση.
Με την ενεργειακή φτώχεια να αναδεικνύεται ως ένα από τα πιο σοβαρά συμπτώματα της ύφεσης, 6 στα 10 νοικοκυριά αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος.Είναι πλέον καιρός η Ελλάδα να εκμεταλλευτεί το σπουδαιότερο και σε μεγάλο βαθμό αναξιοποίητο περιουσιακό στοιχείο που έχει: τον Ήλιο.
Λίγες εβδομάδες πριν την Παγκόσμια Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα στο Παρίσι, διεκδικούμε με το Solar Ride το αυτονόητο: τη στροφή της Ελλάδας προς την ηλιακή οικονομία, ώστε κάθε νοικοκυριό να παράγει τη δική του ενέργεια από τον ήλιο, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να εξοικονομηθούν δισεκατομμύρια ευρώ από εισαγωγές καυσίμων και το σημαντικότερο: να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από μία κλιματική κρίση.
Ως σημείο συνάντησης ορίζεται ο σταθμός του ΗΣΑΠ στο Θησείο (Πλατεία Αγίων Ασωμάτων) και οι ποδηλάτες με τη συμμετοχή τους ζητούν την αξιοποίηση του ήλιου, του πιο ισχυρού και ανεξάντλητου φυσικού μας πλούτου που θα βοηθήσει τη χώρα μας να σταθεί και πάλι στα πόδια της.
ΠΟΤΕ | Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου
ΑΦΕΤΗΡΙΑ | Σταθμός ΗΣΑΠ Θησείο (Πλατεία Αγίων Ασωμάτων)
ΩΡΑ | 16:30

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση