GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To Facebook προσθέτει κουμπί "Dislike"

Ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ανακοίνωσε ότι το Facebook πρόκειται να  προσθέσει κουμπί "Dislike" (Δεν μου αρέσει...

To Facebook προσθέτει κουμπί
Ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ανακοίνωσε ότι το Facebook πρόκειται να  προσθέσει κουμπί "Dislike" (Δεν μου αρέσει).
 
Σε ένα session ερωταπαντήσεων στα κεντρικά γραφεία του Facebook στην Καλιφόρνια, ο Ζάκερμπεργκ δήλωσε ότι το κουμπί θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εκφράζουν την... ενσυναίσθησή τους. 
 
Σημείωσε όμως ότι δε θα επιθυμούσε το κουμπί αυτό να γίνει μηχανισμός με τον οποίο οι χρήστες θα καταψηφίζουν συστηματικά τις αναρτήσεις άλλων χρηστών. Το κουμπί αυτό θα χρησιμοποιείται για τις φορές που δεν επιθυμεί κάποιος να πατήσει like σε αναρτήσεις  με "πραγματικά πολύ κακό περιεχόμενο. Άλλωστε πολλοί χρήστες ζητούσαν εδώ και χρόνια ένα κουμπί Dislike και σήμερα λοιπόν είναι μία ειδική ημέρα, καθώς μπορώ να ανακοινώσω ότι εργαζόμαστε για αυτό και είμαστε πολύ κοντά στο να στείλουμε στον αέρα ένα δοκιμαστικό κουμπί", κατέληξε ο ιδρυτής του Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση