GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρά κέρδη στη Wall Street

Με μικρά κέρδη έκλεισε η Wall Street, παρά το ισχυρό ράλι στις ευρωπαϊκές αγορές, καθώς οι επενδυτές εστίασαν στα στοιχεία για την απασχόλησ...

Μικρά κέρδη στη Wall Street

Με μικρά κέρδη έκλεισε η Wall Street, παρά το ισχυρό ράλι στις ευρωπαϊκές αγορές, καθώς οι επενδυτές εστίασαν στα στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ που θα ανακοινωθούν την Παρασκευή.

Ο δείκτης Dow Jones σημείωσε κέρδη 0,14% και έκλεισε στις 16.375 μονάδες. Ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,12% στις 1.951 μονάδες, ενώ ο Nasdaq έκλεισε με πτώση 0,35% στις 4.733 μονάδες.

Οι ανησυχίες για την ευρωστία της παγκόσμιας οικονομίας οδήγησαν ορισμένους αναλυτές να επανεξετάσουν τις προβλέψεις τους για τον χρόνο που η Fed θα αυξήσει τα επιτόκιά της.

Οι ανακοινώσεις οικονομικών στοιχείων για την αμερικανική οικονομία αυτής της εβδομάδας θα κορυφωθούν αύριο με τα στοιχεία για την απασχόληση τον Αύγουστο, που αναμένεται να δείξουν ότι δημιουργήθηκαν 220.000 νέες θέσεις εργασίας, σύμφωνα με οικονομολόγους που ρωτήθηκαν από την Wall Street Journal. Το ποσοστό ανεργίας προβλέπεται να μειωθεί στο 5,2% από 5,3%.

 

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση