GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέρασε και από το Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός, 1-0 την Ντιναμό

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στους 16 του Champions League έκανε ο Ολυμπιακός, που μετά τη μεγάλη νίκη του στην έδρα της Άρσεναλ "άλωσ...

Πέρασε και από το Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός, 1-0 την Ντιναμό

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στους 16 του Champions League έκανε ο Ολυμπιακός, που μετά τη μεγάλη νίκη του στην έδρα της Άρσεναλ "άλωσε" και το Ζάγκρεμπ, κερδίζοντας με σκορ 1-0 την Ντιναμό και πιάνοντας στην κορυφή του 6ου Ομίλου την Μπάγερν, που στο άλλο ματς της ημέρας ηττήθηκε με 2-0 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Μετά από ένα... θανάσιμα βαρετό πρώτο ημίχρονο, χωρίς καλές φάσεις, ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε στο δεύτερο μέρος, αλλά μόνο για... ένα λεπτό: στο 52' οι Κροάτες είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με τον Άντολιτς από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή να στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ρομπέρτο.

Ο Ολυμπιακός “ισοφάρισε” τις ευκαιρίες στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον Ιντέγε να μην μπορεί να στείλει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα, μετά από εξαιρετική σέντρα του Πάρντο από τα δεξιά.

Ακολούθησε ένα ακόμα “στεγνό” 25λεπτο, πριν το ματς πάρει... φωτιά. Στο 77' η Ντιναμό είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά σε σουτ του Ρογκ που κόντραρε στα σώματα, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Σιόβας έκανε τη βαθιά μπαλιά προς τον Ιντέγε, ο οποίος από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε στην κλειστή του γωνία τον Εντουάρντο, βάζοντας μπροστά τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση, όμως οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα κράτησαν το 1-0 μέχρι το τέλος, και πλέον τα πάντα είναι στο χέρι τους, αφού με νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια του κόντρα σε Ντιναμό και Άρσεναλ θα είναι σίγουρα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με τα αποψινά αποτελέσματα στον όμιλο, Μπάγερν Μονάχου και Ολυμπιακός ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, ενώ Ντιναμό και Άρσεναλ έχουν από 3 βαθμούς.

Επόμενη ευρωπαϊκή στάση για τον Ολυμπιακό, θα είναι το ματς της 4ης Νοεμβρίου με την Ντιναμό στο Καραϊσκάκη.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ξεχώρισε το απίστευτο 4-4 της Λεβερκούζεν με τη Ρόμα, με τους Γερμανούς να προηγούνται με 2-0 στο 20', τους "τζιαλορόσι" να κάνουν την ανατροπή και να προηγούνται με 4-2 στο 73', αλλά τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

5ος ΟΜΙΛΟΣ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Μπαρτσελόνα 0-2

Λεβερκούζεν - Ρόμα 4-4

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Αρσεναλ - Μπάγερν 2-0

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Ολυμπιακός 0-1

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Πόρτο - Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-0

Ντιναμό Κιέβου - Τσέλσι 0-0

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Ζενίτ Αγ.Πετρ. - Λιόν 3-1

Βαλένθια - Γάνδη 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση