GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκροταφείο η Μεσόγειος - 100 πτώματα στις λιβυκές ακτές

Τα πτώματα περίπου 100 προσφύγων βρέθηκαν τις τελευταίες πέντε μέρες στις λυβικές ακτές, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Ερυθράς Ημισελήνου της ...

Νεκροταφείο η Μεσόγειος - 100 πτώματα στις λιβυκές ακτές

Τα πτώματα περίπου 100 προσφύγων βρέθηκαν τις τελευταίες πέντε μέρες στις λυβικές ακτές, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Ερυθράς Ημισελήνου της Λιβύης.

Ο Μοχάμεντ Μασράτι δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο του Ιράν Press TV ότι 85 πτώματα εντοπίστηκαν κοντά στην λιβυκή πρωτεύουσα Τρίπολη και άλλα δέκα κοντά στην παραθαλάσσια πόλη Σαμπράθα.

Σύμφωνα με τον Μασράτι, τα περισσότερα θύματα ήταν μετανάστες από άλλες αφρικανικές χώρες, που επιχείρησαν να περάσουν από την Λιβύη στο έδαφος ευρωπαϊκών χωρών.

Η Ευρώπη προσπαθεί να διαχειριστεί την σοβαρή προσφυγική κρίση καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν τις εμπόλεμες περιοχές στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική προς αναζήτηση ασύλου σε χώρες της ΕΕ.

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, περισσότεροι από 500.000 αιτούντες άσυλο έχουν εισέλθει μόνο το 2015 στην ΕΕ.

 

Δείτε επίσης

Αυτά είπε ο Σόιμπλε για Ευρώπη και πρόσφυγες

Μακάβριο εύρημα στην Κω – Εντοπίστηκε βρέφος σε σήψη

Η Μέρκελ για το προσφυγικό: Οι απόψεις μου ταυτίζονται με αυτές του Τσίπρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση