GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ για 100 δόσεις: Οι μεγαλοοφειλέτες πίνουν στην υγεία των κορόιδων

«Πάνω από ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας που γοητεύτηκαν από τις υποσχέσεις του κ. Τσίπρα και έσπευσαν να ενταχθούν στη “ρύθμιση των 100 δόσ...

ΝΔ για 100 δόσεις: Οι μεγαλοοφειλέτες πίνουν στην υγεία των κορόιδων

«Πάνω από ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας που γοητεύτηκαν από τις υποσχέσεις του κ. Τσίπρα και έσπευσαν να ενταχθούν στη “ρύθμιση των 100 δόσεων” αιφνιδιάζονται για ακόμη μια φορά» σημείωνει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

1ον. Για φορολογουμένους με οφειλές πάνω από 5.000 ευρώ, αυξάνεται το επιτόκιο από το 3% που ισχύει σήμερα, στο 5%, με αποτέλεσμα να αυξηθεί το ποσό των μηνιαίων δόσεων που καταβάλλουν.

2ον. Για φορολογούμενους, φυσικά πρόσωπα,  με χαμηλότερες οφειλές έως 5.000 ευρώ, για να μην αυξηθεί το επιτόκιο στο 5% θα πρέπει να συντρέχουν, σωρευτικά, τρεις προϋποθέσεις: Να μην ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα, η αντικειμενική αξία της ακίνητης περιουσίας τους να είναι έως 150.000 ευρώ και το ετήσιο εισόδημά τους να μην υπερβαίνει τις 10.000 ευρώ.

Πρόσθέτει ακόμα οτι «πολλοί φορολογούμενοι θα κληθούν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους σε λιγότερες δόσεις (π.χ. 80 αντί 100) καταβάλλοντας υψηλότερο ποσό ανά μήνα. Έτσι πολλοί δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τη ρύθμισή τους, ενώ το Κράτος θα δει τα έσοδά του να πέφτουν.»

«Τελικά, από την πολυδιαφημισμένη “ρύθμιση των 100 δόσεων”, οι μόνοι που βολεύτηκαν, που  εξακολουθούν “να πίνουν στην υγεία των κορόιδων” και “δοξάζουν” τον κ. Τσίπρα είναι οι γνωστοί μεγαλοοφειλέτες, που είδαν τις οφειλές τους να “κουρεύονται” από τον κ. Τσίπρα σε μια νύχτα.  Αυτές είναι οι ρυθμίσεις του κ. Τσίπρα. Χαριστικές για τους έχοντες, ανεπαρκείς για τους αδύναμους»  καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση