GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

16 νεκροί και 38 αγνοούμενοι στο Αιγαίο

Μεγαλώνει ώρα με την ώρα η μακάβρια λίστα των νεκρών προσφύγων ανοιχτά των νησιών του Αιγαίου. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του λιμενικού...

16 νεκροί και 38 αγνοούμενοι στο Αιγαίο

Μεγαλώνει ώρα με την ώρα η μακάβρια λίστα των νεκρών προσφύγων ανοιχτά των νησιών του Αιγαίου. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του λιμενικού σώματος μέχρι στιγμής από τους άνδρες του λιμενικού έχουν ανασυρθεί 16 σοροί συνολικά ενώ ο αριθμός των αγνοουμένων είναι 38 αλλοδαποί.

Στη Λέσβο έχουν χάσει τη ζωή τους συνολικά 9 άτομα εκ των οποίων 6 παιδιά ενώ δύο άντρες και μια γυναικά άφησαν την τελευταία τους πνοή σε δύο ναυάγια δουλεμπορικών σκαφών. Ταυτόχρονα εκφράζονται φόβοι ότι τα θύματα θα αυξηθούν καθώς αγνοούνται ακόμη 34 μετανάστες. Την ίδια ώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα κοριτσάκι μόλις 3 ετών στο νοσοκομείο του νησιού.

Στη Σάμο σε δύο περιστατικά στο Καρλόβασι και το Ακρωτήρι Γάτος ανασύρθηκαν νεκρά από τη θάλασσα 3 παιδιά και ένας άνδρας ενώ αναζητούνται ακόμη δύο ενήλικοι και ένα βρέφος.

Τέλος στο Αγαθονήσι δύο ακόμη βρέφη έχασαν τη ζωή τους όπως και μια 60χρονη. Επίσης σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό ενός ανήλικου παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση