GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλέφαντος: Δώστου 200 του παλαίμαχου να φύγει!

Φοβερή σεζόν κάνει φέτος ο Ολυμπιακός. Θα ζήσουμε μεγάλα πράγματα. Ο Μαρινάκης με τον προπονητή αυτόν έχουν φτιάξει πολύ καλή ομάδα. Μ...

Αλέφαντος: Δώστου 200 του παλαίμαχου να φύγει!
Φοβερή σεζόν κάνει φέτος ο Ολυμπιακός. Θα ζήσουμε μεγάλα πράγματα. Ο Μαρινάκης με τον προπονητή αυτόν έχουν φτιάξει πολύ καλή ομάδα. Μου αρέσει ο προπονητής αυτός γιατί προσέχει και την άμυνα, τον θεωρώ ως τον καλύτερο από όλους που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια.

Όμως πρέπει να λέμε τις αλήθειες. Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι ο Μαρινάκης πήγε κόντρα σε όλα και έκανε μεγάλες μεταγραφές; Ενώ είχε τις δικαστικές υποθέσεις στην πλάτη, ενώ η Ελλάδα βόγκαγε το καλοκαίρι με τρομερό ρίσκο για το αν θα βγει η χώρα από το ευρώ, εν μέσω δημοψηφισμάτων και κάπιταλ κοντρόλς, ο Μαρινάκης άνοιξε την κάνουλα, έφερε καλούς παίκτες, δεν πούλησε κιόλας. Μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ενώ είχαν τον Φινμπόγκασον για βασικό, σούταρε τον Χάρα, έκανε τον Φινμπόγκασον αναπληρωματικό και πλήρωσε 6 εκ. ευρώ για τον Ιντέγε.

Και πέτυχε στον προπονητή, ο προπονητής αυτός έκανε τον Ολυμπιακό να παίζει όπως τον θέλω στην Ευρώπη. Ανέστησε τον Κασάμι, έφτιαξε τον Φορτούνη, εισηγήθηκε καλές μεταγραφές, προσέχει την άμυνα, κάνει ωραίες αλλαγές, διαχειρίζεται καλά το ρόστερ.

Ειδικά τώρα στην Κροατία μου άρεσαν πολύ οι αλλαγές του. Κουράζεται ο Φορτούνης, έμπα Τσόρι στη θέση του. Βγάζει τον Πάρντο και βάζει τον Σαλίνο μη χαλώντας το 4-3-3 αλλά έχοντας τρεις τρεχαλατζήδες στο κέντρο, μαζί με τους Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς που διέπρεψαν προσέθεσε εκεί και τον Σαλίνο, πίσω από τον Τσόρι. Στο τέλος δε, κάνει κίνηση εκπληκτική, πετάει και τρίτο στόπερ μέσα, τον Κόστα και το κάνει 5-3-2. Το μυαλό του δουλεύει.

Ο Μαζουακού πειθάρχησε και έπαιξε άμυνα επιτέλους. Ο Ιντέγε ενώ έχασε γκολ που δεν χάνεται, άχαστο γκολ, έβαλε το απίθανο. Παλεύει και μαλώνει με τα στόπερ αυτός, δεν είναι πολύ μέσα στις φάσεις για γκολ, δεν έχει πολλές τελικές, αλλά βάζει εντυπωσιακά γκολ το τελευταίο διάστημα.

Για εμένα είναι το πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός για να πιάσει τη δεύτερη θέση και να περάσει! Εξετάζοντας τα δεδομένα στη βαθμολογία και τα ματς που μένουν, ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο φαβορί για να περάσει δεύτερος.

Πάρα πολλά θα κριθούν την επόμενη αγωνιστική. Να νικήσει ο Ολυμπιακός εδώ την Ντιναμό και να νικήσει η Μπάγερν την Άρσεναλ. Δε θα είναι εύκολο. Τη διέλυσε η Άρσεναλ την Μπάγερν στο Λονδίνο. Τον "ξεκώλιασε" ποδοσφαιρικά τον Γκουαρντιόλα η Άρσεναλ. Αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη αξία το διπλό του Ολυμπιακού στο Λονδίνο. Μετά από αυτό, η Άρσεναλ έριξε τρία γκολ στη Μάντσεστερ, διέλυσε την Μπάγερν και μπορώ να σας πω ότι έτσι όπως τη βλέπω τώρα παίζει πιθανώς το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη! Δε θα είναι εύκολο το τελευταίο ματς για τον Ολυμπιακό με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη.

Και υπόψη, η Ντιναμό όπως την είδα είναι πολύ καλή ομάδα. Γρήγορη ομάδα και με καλούς παίκτες. Δεν ήταν τυχαία αήττητη για πολλά ματς στην έδρα της. Δε νίκησε τυχαία την Άρσεναλ. Μεγάλο διπλό πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Κροατία.

Να κάνω κι ένα σχόλιο για τον ΠΑΟΚ, διότι εκτός του Ολυμπιακός-ΑΕΚ δε σχολίασα άλλα ματς της αγωνιστικής που πέρασε στο πρωτάθλημα. Όταν αποθεώνανε τον Μπερμπάτοφ για ένα γκολ που έβαλε με το γόνατο, εγώ είχα βγει κόντρα στο ρεύμα και είπα στη στήλη δυνατά και με τίτλο ότι είναι παλαίμαχος! Τα βλέπετε από τότε πώς πάει.

Ο Άρνεσεν απέτυχε οικτρά. Απ΄ όλες τις μεταγραφές, μόνο ο Ροντρίγκες είναι καλός παίκτης ως τώρα, αλλά κι αυτόν τον βάζει ο Τούντορ σε λάθος θέση. Ο Τούντορ κάνει εγκλήματα γενικώς, δεν υπάρχει προπονητής από την Κροατία επιτυχημένος τα τελευταία χρόνια, με εξαίρεση τον Μπίλιτς, αυτός ναι, είναι καλός προπονητής.

Καταρχήν, πόσο θα τραβήξει αυτό το ανέκδοτο με τον τερματοφύλακα που έφεραν, αδικείται ο Γλύκος. Τι πράγμα είναι αυτό με τον Όλσεν.

Έπειτα έχουν τρία στόπερ που ο ένας είναι πιο αργός από τον άλλο. Βάζει με τον Ηρακλή τώρα χαφ τον βαρύ Σάμπο και αφήνει έξω τον Κάτσε. Μετά γυρνάει τον Τζιόλη πίσω ο οποίος πάει πολύ καλά, χάνει έτσι τον Τζιόλη από το κέντρο. Μπροστά έχει τον βαδιστή Μπερμπάτοφ, έναν Μπερμπάτοφ παλαίμαχο, περπατάει.

Μόλις χάνει το πέναλτι ο Μπερμπάτοφ δε βλέπεις καμία αμυντική διάταξη! Και αντί να γίνει το 2-4, γίνεται το 3-3. Σαν βαριεστημένος πήγε να το χτυπήσει το πέναλτι ο Βούλγαρος.

Εγώ αν ήμουνα Σαββίδης θα του έλεγα του Μπερμπάτοφ "τι θα γίνει, θα παίξεις μπάλα ή ήρθες για τουρισμό εδώ; Άμα δεν παίξεις μπάλα, έλα να λύσουμε το συμβόλαιό σου, πάρε 200 και άντε γεια, αλλιώς θα σε στείλω στην εξέδρα και θα ρεζιλέψεις το όνομά σου".

Άρνεσεν και Τούντορ είστε 10 βαθμούς ήδη πίσω από τον Ολυμπιακό και έτσι όπως σας βλέπω μέχρι τις απόκριες θα είστε πίσω 20!

Φωνάζουνε οι Παναθηναϊκοί και βρίζουνε τον Αναστασίου. Ρε δεν κοιτάτε τα χάλια των άλλων ομάδων, τα χάλια των άλλων προπονητών -με εξαίρεση τον Ολυμπιακό. Σε σχέση με το υλικό που έχει, μια χαρά τα πάει ο Αναστασίου στο πρωτάθλημα. Τι περιμένατε δηλαδή, με αυτούς τους παίκτες να χτυπήσετε τον Ολυμπιακό; Πολύ μακράν μπροστά από όλες τις ελληνικές ομάδες είναι ο Ολυμπιακός. Πίσω από αυτόν δεύτερος είναι ο Αναστασίου με τον Παναθηναϊκό και πίσω είναι όλοι οι άλλοι.

Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση