GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνω από 2000 οι νεκροί στη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του προσκυνήματος

Σχεδόν ένα μήνα μετά την τραγωδία στη Μέκκα- όπου εκατοντάδες προσκυνητές ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου στη διάρκεια προσκυνήματος – ο α...

Πάνω από 2000 οι νεκροί στη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του προσκυνήματος
Σχεδόν ένα μήνα μετά την τραγωδία στη Μέκκα- όπου εκατοντάδες προσκυνητές ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου στη διάρκεια προσκυνήματος – ο αριθμός των νεκρών ξεπέρασε χθες τις 2000, κάνοντας αυτό το ποδοπάτημα το χειρότερο στην ιστορία του Χατζ.
Ο βαρύτατος απολογισμός είναι του Associated Press, αν και επισήμως η Σαουδική Αραβία επιμένει στους 769 νεκρούς, τους οποίους είχε ανακοινώσει δύο μέρες μετά το περιστατικό, στις 26 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός θα αυξηθεί, καθώς πολλοί τραυματίες παραμένουν στο νοσοκομείο.
Τα περισσότερα θύματα ήταν από το Ιράν. Όμως, περισσότεροι από 200 πολίτες του Μάλι αγνοούνται και είναι χαρακτηριστική η οργή των συγγενών σχετικά με την πορεία των ερευνών.
«Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε νέα σχετικά με τη Μίνα. Έχει περάσει ένας μήνας και ακόμα δεν έχουμε θρηνήσει» δήλωσε ένας πατέρας που η κόρη του αγνοείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση