GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο κινητό το μυστικό της 21χρονης Μαρίας

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτηματικά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο, πέφτοντας από τον 4 ο όροφο της πολυκατοικίας τ...

Στο κινητό το μυστικό της 21χρονης Μαρίας

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτηματικά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο, πέφτοντας από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας της στο Παγκράτι, η 21χρονη Μαρία Νταλιάνη. Μάρτυρες- κλειδιά, πρόσωπα που γνώριζαν καλά την όμορφη κοπέλα, ανάμεσά τους ο 23χρονος πρώην σύντροφός της, δίνουν πληροφορίες στις καταθέσεις τους, αλλά η λύση του μυστηρίου ίσως κρύβεται στο κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε δίπλα στην άτυχη σπουδάστρια.

Άλλωστε η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας έχει ζητήσει να γίνει άρση απορρήτου επικοινωνιών, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι ήταν οι τελευταίοι άνθρωποι με τους οποίους  συνομίλησε ή αντάλλαξε μηνύματα η Μαρία και ποιο ήταν το περιεχόμενο της συζήτησης τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις καταθέσεις που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί προκύπτει ότι η κοπέλα βίωνε έντονα την ερωτική απογοήτευσή της από τον χωρισμό της με τον φίλο της.

Ο νεαρός έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση και υποστήριξε ότι είχε πει στη νεαρή ότι έπρεπε να διακόψουν τη σχέση τους, καθώς δεν είχε μέλλον, αφού όλο το καλοκαίρι θα έλειπε στην Κρήτη, όπου εργαζόταν ως σερβιτόρος. Εξαιτίας του χωρισμού της, η Μαρία φέρεται ότι είχε περιέλθει σε κακή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τις φίλες της.

Την κατάσταση πιθανώς να επιβάρυναν τα κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η άτυχη 21χρονη, τα οποία είχαν αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο περπατούσε και την έκανε να νιώθει άσχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως στην ψυχολογία της έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι είχε επωμιστεί κάποια βάρη στο οικογενειακό νοικοκυριό, καθώς η μητέρα και ο πατριός της πήγαιναν από το πρωί στο μαγαζί που διατηρούσαν στην οδό Υμηττού στο Παγκράτι. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν αναφέρει οι «κολλητές» της στις καταθέσεις που έδωσαν στην Αστυνομία, το τελευταίο διάστημα έβλεπαν και οι ίδιες ότι η Μαρία είχε αλλάξει.

«Ήταν πιο θλιμμένη και κλεισμένη στον εαυτό της» λένε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή τους τρεις στενές φίλες της Μαρίας και τονίζουν ότι τους έλεγε ότι θέλει να φύγει για την Αλβανία και να αρχίσει να επισκέπτεται εκεί ψυχίατρο, για να ξαναβρεί την όρεξή της για ζωή.

Και ενώ ο πατριός της άτυχης σπουδάστριας επιμένει ότι αποκλείεται η κοπέλα να έβαλε τέλος στη ζωή της, αλλά κάποιος την έσπρωξε στον φωταγωγό, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς, που πραγματοποίησε τη νεκροψία, κάνει λόγο στο πόρισμά του για αυτοκτονία (αν και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ατυχήματος). Μάλιστα, κατά πληροφορίες, αναφέρει στο πόρισμά του ότι με την πτώση της υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο αυχένα, με αποτέλεσμα ο θάνατος να επέλθει ακαριαία. Δεν υπάρχουν ενδείξεις που να στοιχειοθετούν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της άτυχης Μαρίας πήρε τέλος την περασμένη Δευτέρα, όταν εντοπίστηκε από τη δυσοσμία, λόγω της σήψης, στον φωταγωγό της πολυκατοικίας όπου διέμενε μαζί με τη μητέρα και τον πατριό της, στην περιοχή του Παγκρατίου. Το ζευγάρι ζούσε την αγωνία για 6 ημέρες, από την προηγούμενη Τετάρτη, όταν είχε δηλώσει την εξαφάνιση της 21χρονης στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση