GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστολή του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση ανακοινώνει ο πρωθυπουργός

Την αναστολή της επιβολής ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση αναμένεται να ανακοινώσει το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας. Θα είναι το πρώτο ...

Αναστολή του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση ανακοινώνει ο πρωθυπουργός
Την αναστολή της επιβολής ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση αναμένεται να ανακοινώσει το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας.
Θα είναι το πρώτο βήμα της κυβέρνησης - η οποία αν και πρότεινε το μέτρο στους δανειστές - θα προχωρήσει στην αναστολή του, ελπίζοντας να βρει ισοδύναμα αμέσως μετά. Μάλιστα για το συγκεκριμένο θέμα έγιναν πολύωρες συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σημειώνεται ότι η επιβολή του μέτρου έχει συναντήσει σφοδρές αντιδράσεις, ενώ η απόδοσή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Το απόγευμα με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αρχίζει στις 19:30, στην Ολομέλεια της Βουλής η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Η συζήτηση θα διαρκέσει τρεις ημέρες.
Κατά την πρώτη συνεδρίαση της Δευτέρας μόνος ομιλητής θα είναι ο πρωθυπουργός. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα μιλήσουν οι υπουργοί και βουλευτές.
Η διαδικασία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, οπότε η κυβέρνηση αναμένεται να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης. Νωρίτερα, θα τοποθετηθούν στην Ολομέλεια όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση