GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες σε 29χρονο πιστολέρο στα Χανιά

Για παραβάσεις του νόμου περί όπλων συνελήφθη σήμερα από την αστυνομία 29 χρόνος, που φέρεται ως ο δράστης «θερμού» επεισοδίου το βράδ...

Χειροπέδες σε 29χρονο πιστολέρο στα Χανιά
Για παραβάσεις του νόμου περί όπλων συνελήφθη σήμερα από την αστυνομία 29 χρόνος, που φέρεται ως ο δράστης «θερμού» επεισοδίου το βράδυ της Κυριακής στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων κέντρου διασκέδασης στον Πλατανιά Χανίων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ το βράδυ της Κυριακής ο 29χρονος βρισκόμενος σε χώρο στάθμευσης οχημάτων έξω από το κέντρο όπου ήταν σε εξέλιξη κοινωνική εκδήλωση, αφού απείλησε 27χρονο, έριξε τουλάχιστον πέντε πυροβολισμούς, στον αέρα και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Κατά την έρευνα και εξερεύνηση του χώρου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις κάλυκες των 9mm ενώ από την προανάκριση προέκυψαν τα στοιχεία του δράστη που εντοπίστηκε το πρωί και συνελήφθη σε περιοχή του Ρεθύμνου. Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, γεμιστήρας και κάλυκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση