GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

39 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς στη Συρία

Τουλάχιστον 39 άμαχοι, ανάμεσά τους οκτώ παιδιά και οκτώ γυναίκες, έχουν σκοτωθεί από τις αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιεί τις τελευτ...

39 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς στη Συρία

Τουλάχιστον 39 άμαχοι, ανάμεσά τους οκτώ παιδιά και οκτώ γυναίκες, έχουν σκοτωθεί από τις αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιεί τις τελευταίες τέσσερις ημέρες η Ρωσία στη Συρία, ανέφερε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο σκοτώθηκαν 14 μαχητές, 12 από την εξτρεμιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος γύρω από την πόλη Ράκα και δύο από το Μέτωπο Νούσρα που συνδέεται με την Αλ Κάιντα.

Ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντελραχμάν δήλωσε ότι ο απολογισμός περιλαμβάνει μόνο τους επιβεβαιωμένους θανάτους.

1 σχόλιο

  1. To "Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" είναι ένα άτομο που ζει στην Αγγλία (Κόβεντρι), κάτι σαν τα "δικά" μας "Παρατηρητήρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση