GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στη Γερμανία από την απαγωγή και τον φόνο 4χρονου προσφυγόπουλου

Σοκαρισμένοι οι Γερμανοί, αλλά και όλη Ευρώπη, παρακολουθεί τις απίστευτες εξελίξεις σχετικά με την απαγωγή και τη δολοφονία ενός 4χρον...

Σοκ στη Γερμανία από την απαγωγή και τον φόνο 4χρονου προσφυγόπουλου

Σοκαρισμένοι οι Γερμανοί, αλλά και όλη Ευρώπη, παρακολουθεί τις απίστευτες εξελίξεις σχετικά με την απαγωγή και τη δολοφονία ενός 4χρονου αγοριού, πρόσφυγα από την Βοσνία, ο οποίος εξαφανίστηκε την 1η Οκτωβρίου από το κέντρο υποδοχής προσφύγων στο Βερολίνο, Λάγκεζο.

Εχθες, η αστυνομία συνέλαβε έναν 32χρονο άντρα, ο οποίος ομολόγησε ότι απήγαγε και σκότωσε τον 4χρονο Μοχάμεντ Γιανούζι μία ημέρα μετά την απαγωγή του, δηλαδή στις 2 Οκτωβρίου. Το πτώμα ενός παιδιού, καλυμμένο με άμμο που χρησιμοποιείται για τις ακαθαρσίες της γάτας, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο του δράστη.

Η φρίκη όμως μεγάλωσε από την είδηση ότι ο δράστης ομολόγησε ότι δολοφόνησε άλλο ένα 6χρονο αγόρι, το οποίο είχε εξαφανιστεί τον Ιούλιο.

Όπως ανακοίνωσε ο Στέφαν Ρέντλιχ, εκπρόσωπος της αστυνομίας της γερμανικής πρωτεύουσας, ″ο άνδρας παραδέχθηκε ότι έχει επίσης σκοτώσει τον Ελίας, ένα παιδί που εξαφανίστηκε τον Ιούλιο την ώρα που έπαιζε σε μια παιδική χαρά κοντά στην πολυκατοικία όπου διέμενε στο Πότσνταμ κοντά στο Βερολίνο″.

Το πτώμα του μικρού Ελίας, τον οποίο αναζητούσαν μάταια η αστυνομία και οι γείτονές του από τις 8 Ιουλίου οπότε είχε εξαφανιστεί, εντοπίστηκε θαμμένο σε έναν κήπο στο Βραδεμβούργο. 

Τώρα η αστυνομία εξετάζει και άλλες υποθέσεις εξαφάνισης παιδιών στις οποίες ενδέχεται να εμπλέκεται ο Σίλβιο Σ., σύμφωνα με την Berliner Zeitung η οποία επικαλείται αστυνομικές πηγές. 

Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρεται στην εξαφάνιση τον Ιούνιο ενός μικρού κοριτσιού ηλικίας 5 ετών από το Στένταλ στη Σαξονία- Άνχαλτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση