GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντράμερ έδινε σε φίλους του 800.000 ευρώ για να τον σκοτώσουν!

Ο Τράβις Μπάρκερ, σε συνέντευξη του στο «Good Morning America», περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μετά το αεροπορικό ατύχημα...

Ντράμερ έδινε σε φίλους του 800.000 ευρώ για να τον σκοτώσουν!
Ο Τράβις Μπάρκερ, σε συνέντευξη του στο «Good Morning America», περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μετά το αεροπορικό ατύχημα που είχε και τον άφησε με 65% εγκαύματα σε όλο του το σώμα.
Ο 39χρονος ντράμερ του συγκροτήματος «Blink 182», ήταν για μήνες ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου, κάνοντας το ένα χειρουργείο μετά το άλλο ώστε να αποκατασταθούν οι βλάβες στο σώμα του.
Ωστόσο κάποια στιγμή δεν άντεξε και ζήτησε από τους φίλους του, να τον βοηθήσουν να αφαιρέσει την ζωή του!
«Στο νοσοκομείο αναγκάστηκαν να μου πάρουν κάποια στιγμή το κινητό, γιατί έκανα περίεργα τηλεφωνήματα σε φίλους μου. Τους έπαιρνα και τους έλεγα: "Ξέρεις, δίνω ένα εκατομμύριο δολάρια (800.000 ευρώ) σε όποιον προσφερθεί να με σκοτώσει. Ήταν σαν να τους έλεγα "τελείωσα"».
Να σημειώσουμε ότι ο Τράβις Μπάρκερ που τα προηγούμενα χρόνια έκανε μεγάλη επιτυχία με τους «Blink 182», παραλίγο να χάσει την ζωή του στο αεροπορικό ατύχημα που συνέβη το 2008 στην Νότια Καρολίνα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί συνολικά σε... 27 χειρουργεία! Από το αεροπορικό ατύχημα επιβίωσαν μόνο ο 39χρονος ντράμερ και ο Άνταμ Γκόντστάιν (DJ AM), ο οποίος –τραγική ειρωνία- έχασε την ζωή του το 2009 από υπερβολική δόση ναρκωτικών.
Πλέον, ο Τράβις Μπάρκερ προσπαθεί όπως λέει να ξεπεράσει την φοβία που έχει με τα αεροπλάνα, καθώς πρέπει να ξαναμπεί σε αυτά για χάρη των δυο παιδιών του, του 12χρονου Λάντον και της 9χρονης Αλαμπάμα:
«Τους λέω πως όταν είναι έτοιμα εκείνα να πετάξουν θα είμαι κι εγώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση