GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικοδέσποινα των American Music Awards 2015 η Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ θα είναι η φετινή οικοδέσποινα των American Music Awards που θα γίνουν στις 22 Νοεμβρίου στο θέατρο της Microsoft στο...

Οικοδέσποινα των American Music Awards 2015 η Τζένιφερ Λόπεζ
Η Τζένιφερ Λόπεζ θα είναι η φετινή οικοδέσποινα των American Music Awards που θα γίνουν στις 22 Νοεμβρίου στο θέατρο της Microsoft στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθούν από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.
Είναι η πρώτη φορά που η Λατίνα τραγουδίστρια θα έχει το ρόλο οικοδέσποινας σε ένα μουσικό σόου, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιάσει μέρος από την παράστασή της στο Planet Hollywood Resort & Casino του Λας Βέγκας.
Οι θεατές θα πρέπει, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής, να περιμένουν να απολαύσουν ένα μείγμα ποπ, R & B και πολλά άλλα αγαπημένα τραγούδια της Λόπεζ.
Το 2014 οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο ράπερ Πίτμπουλ, παρά τις πολλές και κακές κριτικές που είχε πάρει κατά την παρουσίαση των βραβείων το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση