GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Art Athina στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Διεθνούς Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος με τη Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης Art- Athina στο χώρο «Τέχνη ...


Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Διεθνούς Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος με τη Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης Art- Athina στο χώρο «Τέχνη και Περιβάλλον» στο επίπεδο αναχωρήσεων θα φιλοξενείται η έκθεση «Τελικός Προορισμός».

Πρόκειται για μία ομαδική έκθεση φωτογραφίας και βίντεο, την επιμέλεια της οποίας υπογράφει η Ιστορικός Τέχνης Άννα Χατζηνάσιου. Οι σύγχρονοι Έλληνες καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτή (Μαρίνα Βερνίκου, Αλέξανδρος Γεωργίου, Αλέξανδρος Λαμπροβασίλης, Νίκος Μάρκου, Βένια Μπεχράκη, Μαργαρίτα Μυρογιάννη, Γιάννης Χατζηασλάνης) έχουν αποτυπώσει στο κάδρο τους τοπία, εσωτερικούς χώρους και πόλεις, θέλοντας να δείξουν με αυτόν τον τρόπο τη συνεχή αλλαγή του φυσικού ή τεχνητού περιβάλλοντος.

Η έκθεση είναι προσβάσιμη δωρεάν για τους επισκέπτες και ταξιδιώτες του Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ λειτουργεί όλο το 24ωρο.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση