GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bαρουφάκης: Ήρθα να σας αρπάξω 55.000 λίρες και να φύγω...

«Ήρθα να σας κάνω μία ομιλία, να σας αρπάξω 55.000 λίρες και να φύγω», είπε χαριτολογώντας ο Γιάνης Βαρουφάκης στη διάλεξη του που έδωσ...

Bαρουφάκης: Ήρθα να σας αρπάξω 55.000 λίρες και να φύγω...
«Ήρθα να σας κάνω μία ομιλία, να σας αρπάξω 55.000 λίρες και να φύγω», είπε χαριτολογώντας ο Γιάνης Βαρουφάκης στη διάλεξη του που έδωσε τη Δευτέρα στο φημισμένο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ.
Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», όπως λέει ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης, πολύ τον ενόχλησε το γεγονός ότι ορισμένοι (οι «γνωστοί συκοφάντες του» - όπως τους αποκαλεί) τον εμφανίζουν να εισπράττει ως και 66.000 ευρώ για κάθε ομιλία ή διάλεξή του.
Έτσι άρχισε, όπως αναφέρει, να σπάει πλάκα με τα λεφτά των ομιλιών του. Ξαφνικά όμως σοβαρεύει και αφού αναφέρει ότι κατά μέσο όρο στις 20 ομιλίες που έκανε τελευταίως εισέπραξε μόνο 1.100 ευρώ για την καθεμία, προσθέτει ότι προτίθεται να δώσει στη δημοσιότητα ποιες ομιλίες έκανε, πότε τις έκανε και πόσα (με αποδείξεις) εισέπραξε από αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση