GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Becoming: Η Σίντι Κρόφορντ παρουσιάζει... τη ζωή της

Η Σίντι Κρόφορντ κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Becoming», στην οποία περιγράφει πως έγινε το πιο διάσημ...

Becoming: Η Σίντι Κρόφορντ παρουσιάζει... τη ζωή της
Η Σίντι Κρόφορντ κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Becoming», στην οποία περιγράφει πως έγινε το πιο διάσημο τοπ-μόντελ της δεκαετίας του 90. Το λεύκωμα περιλαμβάνει 150 φωτογραφίες από το προσωπικό αρχείο του μοντέλου και εμβληματικές εικόνες από τη διαδρομή της στις πασαρέλες.
«Φωτογραφικά, ήθελα να γιορτάσω όλα αυτά που είχα κάνει στη ζωή μου. Ήθελα όμως να μιλήσω για τα μαθήματα που πήρα σε όλη αυτή τη διαδρομή» δήλωσε η ίδια στην παρουσίαση του βιβλιου της, στη Νέα Υόρκη, όπου πολλοί φαν στήθηκαν για ώρα στην ουρά για να τους υπογράψει το δικό τους αντίτυπο.
Η 49χρονη σήμερα Κρόφορντ ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή ως μοντέλο, στα 17 της. Τη δεκαετία του ’80 και του ’90, ήταν ανάμεσα στο κορυφαία μοντέλα του πλανήτη, μαζί με την Ναόμι Κάμπελ, τη Λίντα Εβανγκελίστα και την Κρίστι Τέρλινγκτον. Έχει αρκετές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές εμφανίσεις και έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες.
Η Κρόφορντ εγκατέλειψε το μόντελινγκ το 2000. Αφού χώρισε με τον Ρίτσαρντ Γκιρ, παντρεύτηκε τον επιχειρηματία και πρώην μοντέλο Ράντι Γκέρμπερ, με τον οποίο έχει δύο παιδιά. Η 49χρονη Κρόφορντ εξακολουθεί να είναι γοητευτική και έχει δηλώσει ότι έχει χρησιμοποιήσει επανειλημμένα τις λύσεις της αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής από πολύ μικρή ηλικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση