GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολάντ: Αν η Ελλάδα έφευγε από την Ευρωζώνη θα τελείωναν τα πάντα για το ευρωπαϊκό πρότζεκτ - BINTEO

«Αν η Ελλάδα έφευγε από την Ευρωζώνη θα τελείωναν τα πάντα για το ευρωπαϊκό πρότζεκτ» σημείωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ κατά τ...

Ολάντ: Αν η Ελλάδα έφευγε από την Ευρωζώνη θα τελείωναν τα πάντα για το ευρωπαϊκό πρότζεκτ - BINTEO

«Αν η Ελλάδα έφευγε από την Ευρωζώνη θα τελείωναν τα πάντα για το ευρωπαϊκό πρότζεκτ» σημείωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ κατά την ομιλία του στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αναφερόμενος στην κρίσιμη νύχτα των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους δανειστές υπογράμμισε ότι οι υπόλοιποι ηγέτες των κρατών μελών διερωτόταν «τι πρέπει να κάνουμε» και τόνισε χαρακτηριστικά: «Έβλεπα μία αμφιβολία στο βλέμμα τους».

«Προσπαθούσα να τους περάσω το μήνυμα: Μετά από την Ελλάδα ποιος θα είναι ο επόμενος; Η Ευρωζώνη είναι ένα κλαμπ που δεν έχει να κάνει με την πρόοδο αλλά με την ύφεση; Το να δρα κανείς για την Ευρώπη σημαίνει ότι έχουμε σταθερές και ισχυρές αξίες. Πρέπει να καταλάβουμε γιατί οι παλαιότεροι δημιούργησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε και συνέχισε:

«Εάν η Ελλάδα έφευγε από αυτό το οικοδόμημα τότε θα τελείωναν τα πάντα για το ευρωπαϊκό πρότζεκτ».

«Ευχαριστώ για την απονομή του τίτλου. Είστε ένα από τα πιο παλιά πανεπιστήμια» είπε λίγο πριν κλείσει την ομιλία του ενώ αναφέρθηκε και στην πολύ καλή συνεργασία των Γαλλικών και Ελληνικών πανεπιστημίων» ανέφερε ο Πρόεδρος της Γαλλίας και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας:

«Ζήτω η φιλία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γαλλία».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση