GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αϊβαλιώτης κατά Γεωργιάδη...

Ο  πρώην βουλευτής στην Β΄Αθηνών του  ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε για την υποψηφιότητα του Αδ. Γεωργιάδη την εξής δήλωση: "Φαντάζο...

Ο  πρώην βουλευτής στην Β΄Αθηνών του  ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε για την υποψηφιότητα του Αδ. Γεωργιάδη την εξής δήλωση:
"Φαντάζομαι τον Αλέξη Τσίπρα να έχει στο ... πέτο του την κονκάρδα " ADONIS FOR PRESIDENT"αφού είναι αυτονόητο ότι η υποψηφιότητα του Α. Γεωργιάδη (αν υποβληθεί...) θα ήταν η 1η επιλογή του πρωθ/γού στην περίπτωση που θα ψήφιζε στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ... Κατά τα λοιπά, όλοι μπορούν να δουν την εκπομπή του Γ. Καρατζαφέρη στο ΑΡΤ (www.arttv.info) όπου υπάρχουν βίντεο αρχείου με υποψήφιο αρχηγό της ΝΔ ο οποίος αναφέρει ( ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ) ότι η ΝΔ αποτελεί "ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ" και..." ΓΕΛΟΙΟ ΤΣΙΡΚΟ"(!!) , ενώ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζονταν από τον ίδιο -πάντα σε βίντεο - ως " ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ" . Ποιός να είναι ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ με αυτές τις απόψεις για το κόμμα του , ω-ε-ω ;... "

1 σχόλιο

  1. καλε φυγοστρατη αστρατευτη κυλοτα πλαστογραφε μασσωνε λαμογιο απατεωνα κλεφτη βρωμυλε κωλωγλυφτη βρωμοκαμπινε ελεεινη κοντοχωντρη βρωμοκουραδα μαζι με τιs υπολοιπεs καρατζακουραδεs ψηφισατε το ξεπουλημα την καταστροφη τηs ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ..βρωμοπ....ουστε παλιομ...πινε σκ@τοπ...ουστε βοθρολυματα βρωμοκοπρειεs ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ!!!!!!!
    Υ.Γ ρε μπουγατσα την βιλα που εχτιζεs στα καμμενα στον Διονυσο Χρυσανθεμων 27 την τελειωσεs;;;;που τα βρηκεs μωρη σαποια κυλοτα τα 19 ακινητα;;;ΒΡΩΜΟΠ....ΟΥΣΤΕ ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση