GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζιτζικώστας: Ο Τσίπρας μετατρέπει τη χώρα σε αποθήκη ψυχών

Υπέρ της επιτακτικής αναμόρφωσης της Νέας Δημοκρατίας τάχθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Απόστολος Τζιτζικώστας, σε αποψινή ομι...

Τζιτζικώστας: Ο Τσίπρας μετατρέπει τη χώρα σε αποθήκη ψυχών
Υπέρ της επιτακτικής αναμόρφωσης της Νέας Δημοκρατίας τάχθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Απόστολος Τζιτζικώστας, σε αποψινή ομιλία του στη Λαμία. «Είναι λάθος να υποστηρίζουν ορισμένοι ότι πρέπει να περιμένουμε τον κ. Τσίπρα να πέσει από μόνος του επειδή απλώς θα διαχειριστεί πληθώρα δύσκολων μέτρων. Αν εμείς δεν αναμορφώσουμε τη Νέα Δημοκρατία, με τις ταχύτητες που τρέχουν σήμερα τα πράγματα, οι πολίτες θα μας προσπεράσουν μόλις αντιληφθούν το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και θα στραφούν σε εντελώς διαφορετική πλευρά, επιλέγοντας το δρόμο της αποχής ή κόμματα διαμαρτυρίας» ανέφερε σχετικά.
Ειδική αναφορά επεφύλαξε ο κ. Τζιτζικώστας στο προσφυγικό, υποστηρίζοντας ότι «λόγω των ιδεοληψιών του και της κουτοπόνηρης λογικής του, ο Αλέξης Τσίπρας παίζει με τη φωτιά και με τα εθνικά μας συμφέροντα. Και μετατρέπει τη χώρα, στην πιο αδύναμη στιγμή της, σε αποθήκη ψυχών. Χωρίς πραγματικά να νοιάζεται».
Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, αναφέρθηκε στις «χαμένες ευκαιρίες» της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας το γεγονός ότι το κόμμα έχει χάσει πάνω από 2 εκατομμύρια ψηφοφόρους. Η κατάσταση αυτή μπορεί να αναστραφεί, εφόσον τα στελέχη της ΝΔ δώσουν μια νέα δυναμική στην παράταξη, ώστε «να επιστρέψουν πίσω όσοι μας γύρισαν την πλάτη θυμωμένοι, αδικημένοι και πολλές φορές πικραμένοι…».
Από την άλλη ο κ. Τζιτζικώστας, παρατήρησε πως «δεν μπορούμε να επικαλούμαστε ότι θα νοικοκυρέψει κάποιος τα οικονομικά της χώρας όταν δεν μπορούμε να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά μέσα στο σπίτι μας, στην παράταξή μας».
Σε ό,τι αφορά τη δική του πολιτική ταυτότητα, ο κ. Τζιτζικώστας ενέταξε εαυτόν στον «κοινωνικό φιλελευθερισμό», το μοντέλο «που προνοεί για τον αδύναμο, όχι ως φιλανθρωπία, αλλά ως αναγκαία προϋπόθεση για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών».
«Αυτή η παράταξη έρχεται από μακριά και θα πάει μακριά. Η παράταξή μας είναι φτιαγμένη για να τολμά, να γκρεμίζει, να κερδίζει μάχες και να ανοίγει δρόμους» τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας. «Όσες φορές ταυτίζονταν με την κοινωνία και δεν της γυρνούσε την πλάτη, τότε προχωρούσε πάντα μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση