GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διέκοψε τον μπαμπά της σε επίσημη τελετή για να του κάνει μια αγκαλιά!

Αφού περίμενε υπομονετικά 8 ολόκληρους μήνες για να δει τον στρατιωτικό μπαμπά της, η δίχρονη μικρούλα δεν μπορούσε άλλο να αντέξει κα...

Διέκοψε τον μπαμπά της σε επίσημη τελετή για να του κάνει μια αγκαλιά! Αφού περίμενε υπομονετικά 8 ολόκληρους μήνες για να δει τον στρατιωτικό μπαμπά της, η δίχρονη μικρούλα δεν μπορούσε άλλο να αντέξει και έτρεξε για να του δώσει μια αγκαλιά στην τελετής υποδοχής στρατιωτικών στο Κολοράντο.
Η μικρούλα Cara Oglesby βρισκόταν μαζί με την μητέρα της ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που περίμενε να καλωσορίσει τους 300 στρατιωτικούς που επέστρεφαν από το Κουβέιτ στο Κολοράντο. Αλλά η γλυκιά Cara δεν άντεξε και έτρεξε να δώσει μια αγκαλιά στον μπαμπά της!
«Τα μάτια μου συναντήθηκαν με αυτά της κόρης μου και αποφάσισε να με καλωσορίσει πέφτοντας στην αγκαλιά μου λίγο νωρίτερα! Ένιωσα ευτυχισμένος όταν είδα ότι χάρηκε τόσο πολύ που με είδε και που δεν μπορούσε να περιμένει την τελετή να τελειώσει πρώτα», δήλωσε ο περήφανος μπαμπάς της μικρής στο κανάλι Fox.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση