GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκορπιός: Σήμερα γάμος γίνεται... ο πρώτος μετά τον γάμο Ωνάση-Τζάκι

47 χρόνια και μία ημέρα από τότε που ο Αριστοτέλης Ωνάσης παντρεύτηκε στο εκκλησάκι του σκορπιού την Τζάκι Κένεντι, το μυθικό νησί ετ...

Σκορπιός: Σήμερα γάμος γίνεται... ο πρώτος μετά τον γάμο Ωνάση-Τζάκι
47 χρόνια και μία ημέρα από τότε που ο Αριστοτέλης Ωνάσης παντρεύτηκε στο εκκλησάκι του σκορπιού την Τζάκι Κένεντι, το μυθικό νησί ετοιμάζεται να φιλοξενήσει έναν ακόμα γάμο, αυτόν της κόρης του νέου του ιδιοκτήτη.
Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, φίλη της Αθηνάς Ωνάσης από την οποία και αγόρασε ο πατέρας της τον Σκορπιό, ανακοίνωσε η ίδια ότι παντρεύεται τον σύντροφό της επιχειρηματία, Juan Sartori, επικεφαλής της Union Group στο Σκορπιό, σήμερα Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος θα γίνει στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγίτσας, δίπλα από τους τάφους της οικογένειας Ωνάση, ενώ η δεξίωση πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στη ανακαινισμένη ″ροζ βίλα″, οι πόρτες της οποίας θα ανοίξουν για πρώτη φορά απόψε.

Τα βλέμματα του διεθνές jet set είναι τώρα στραμμένα στο Σκορπιό, ενώ στο νησί και στο Νυδρί της Λευκάδας οι προετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς είναι πυρετώδεις. Ωστόσο, μέχρι και πριν 3 ημέρες ήταν "επτασφράγιστο" μυστικό, αν και η Εκατερίνα πηγαινοερχόταν συχνά στο νησί, υπό άκρα μυστικότητα, για να επιβλέπει τις εργασίες ανακαίνισης και το σκηνικό της γαμήλιας τελετής και της δεξίωσης.
Ο γάμος της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα θα είναι ο δεύτερος στο νησί του Σκορπιού. Ο πρώτος  ήταν στις 20 Οκτωβρίου 1968, όταν ο Αριστοτέλης Ωνάσης παντρεύτηκε την Τζάκι Κένεντι.


"Θα γιορτάσουμε το γεγονός μέσα από μία σεμνή τελετή στην οποία θα δώσουν το παρόν μόνο η οικογένειά μας και οι στενότεροι φίλοι μας. Αυτό είναι το σημαντικό για εμένα. Μέσα από το μεγάλο αυτό γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου" είπε η κόρη του Ρώσου ολιγάρχη, Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση