GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Τράπεζα της Ελλάδος ο Ντομπρόβσκις

Τον επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα συναντά την Τρίτη, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκ...

Στην Τράπεζα της Ελλάδος ο Ντομπρόβσκις

Τον επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα συναντά την Τρίτη, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις,  κατά τη δεύτερη και τελευταία ημέρα επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το «InnovAthens» - έναν κόμβο καινοτομίας που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

Η διήμερη επίσκεψη του αντιπροέδρου της Κομισιόν θα ολοκληρωθεί με την συνάντηση που θα έχει με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων.

Νωρίτερα χθες, ο κ. Ντομπρόφσκις συναντήθηκε με τους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Γιώργο Χουλιαράκη, Γιώργο Σταθάκη, Γιώργο Κατρούγκαλο και εν συνεχεία με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων βρέθηκαν οι εκκρεμότητες της κυβέρνησης για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του τρίτου προγράμματος, με κυρίως μενού να αποτελούν τα κόκκινα δάνεια, το ασφαλιστικό, αλλά και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, για την οποία ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν υπογράμμισε εμφατικά ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός του έτους η αξιολόγηση, διατηρώντας το ενδεχόμενο για κούρεμα καταθέσεων σε αντίθετη περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση