GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τελευταία πράξη της Ζωής ως πρόεδρος της Βουλής

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής της προεδρίας της Βουλής θα είναι η τελευταία εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ως πρόεδρος του κοινοβουλίου...

Η τελευταία πράξη της Ζωής ως πρόεδρος της Βουλής

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής της προεδρίας της Βουλής θα είναι η τελευταία εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ως πρόεδρος του κοινοβουλίου.

Το ενδιαφέρον, στρέφεται πλέον στα όσα θα πει στον διάδοχό της, πιθανότατα τον Νίκο Βούτση, κατά τη διάρκεια της τελετής.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, εκφράζονται φόβοι για μια επεισοδιακή τελετή, γεγονός που έκανε το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, να μην επιθυμούσε την ύπαρξη τηλεοπτικών συνεργείων, ωστόσο το πρωτόκολλο, δεν το επιτρέπει αυτό.

Αμέσως μετά την εκλογή του νέου Προέδρου και πριν την έναρξη της ψηφοφορίας για την ανάδειξη αντιπροέδρων ο κ Βούτσης θα τοποθετηθεί στην Ολομέλεια, παρουσιάζοντας τις προγραμματικές του θέσεις και αμέσως μετά θα κατευθυνθεί στο γραφείο Προέδρου Βουλής για να το παραλάβει από την κυρία Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση