GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Σχορτσιανίτης είναι ένα τσίρκο και όχι παίκτης!"

Άγριο… κράξιμο στον Σερβικό Τύπο για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, που πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα.  Ο Βλάντε Τζούρ...

Άγριο… κράξιμο στον Σερβικό Τύπο για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, που πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα. 

Ο Βλάντε Τζούροβιτς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό μπάσκετ έχοντας περάσει από τον πάγκο διαφόρων ομάδων στο παρελθόν, μιλώντας στην ιστοσελίδα «informer.rs» χαρακτήρισε «τσίρκο» τον «Σόφο», ενώ σχεδόν στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προπονητή της Άλμπα Βερολίνου, Σάσα Ομπράντοβιτς. 

«Φαινόταν από την αρχή πως η έλευση του Σχορτσανίτη ήταν κακή κίνηση. Δεν τον χρειαζόταν καν ο Ερυθρός Αστέρας. Είναι ένα τσίρκο και όχι παίκτης. Ενδεχομένως να είναι καλός για θέμα μάρκετινγκ και τίποτε παραπάνω. Είναι βαρύς και αργός και σίγουρα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Τον έφεραν για αντικαταστάτη του Μαριάνοβιτς; Ούτε καν δεν πλησιάζει τον Μαριάνοβιτς. Απλά δείτε την καριέρα του. Σε ποια ομάδα πέτυχε ο Σχορτσανίτης; Αν το δούμε ρεαλιστικά, σε καμία», ήταν τα λόγια του Βλάντε Τζούροβιτς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Βλάντιμιρ Στίματς: 

«Καλά έκαναν και τον απέκτησαν. Πιστεύω ότι ο Βλάντιμιρ Στίματς θα είναι πιο αποτελεσματικός. Είναι ένα είδος παίκτη που δίνει την ψυχή του στο παρκέ, αντίθετα με τον Σχορτσανίτη. Ήταν στην ομάδα στο παρελθόν, την ξέρει πολύ καλά και έτσι δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί». 

Σχεδόν στο ίδιο μήκος κύματος με τον πρώην προπονητή Άρη, ΑΕΚ, Πανιωνίου και Δάφνης αλλά σε πιο… κόσμιο ύφος, είναι και ο Σάσα Ομπράντοβιτς, αναφορικά με τον «Σόφο: 

«Δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί αποκτήθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα. Αλλά, ήταν πολύ κακή μεταγραφή από την αρχή και σε καμία περίπτωση δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Επίσης, ούτε τα προηγούμενα χρόνια ήταν καλύτερος ο Σχορτσανίτης. Στην τελευταία του σεζόν στην Μακάμπι δεν έκανε τίποτα. Προσωπικά, ο συγκεκριμένος παίκτης δεν μου άρεσε ποτέ».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση