GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νίκος Μαστοράκης γράφει (με πολλή τρυφερότητα) για την "Εφημερίδα των Σκύλων" και τα αγαπημένα του τετράποδα!

Nico Mastorakis . ΓΑΒ! Σ' ευχαριστω Αντρεα Καψαμπελη, που μου εκανες το πρωϊνο της Κυριακης μου πιο τρυφερο και γελαστο, με την &qu...

Nico Mastorakis.

ΓΑΒ!

Σ' ευχαριστω Αντρεα Καψαμπελη, που μου εκανες το πρωϊνο της Κυριακης μου πιο τρυφερο και γελαστο, με την "Εφημεριδα των Σκυλων."

Στην αρχη νομισα οτι ειναι πολιτικο εντυπο (ειδικα τωρα που θα γαυγιζουν τζομπανοσκυλα, αδεσποτα, κοπροσκυλα και αλλα ανθρωποειδη στη Βουλη και στα καναλια,) ομως ηταν αυθεντικη -- κι ας μη μπορουν να τη διαβασουν τα αγαπημενα μου τετραποδα. 

Ενω στην οικογενεια μου υπαρχει μια εντονη σκυλολατρεια, εγω ευτυχησα μονο μια φορα να εχω τετοια συντροφια. Εχω ζησει μια ολοκληρη (κατα πολλους δυο και τρεις) ζωη διαρκους μετακινησης και ταξιδιων. Κι ενω η ιδεα ενος σκυλου ηταν παντα στο μυαλο μου, σαν υπευθυνος σκυλοφιλος δεν το τολμω, γιατι ο κυνισμος ειναι σαν τη βρεφοκομικη. 

Ο σκυλος δεν ειναι...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση