GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Θάτσερ της Γλυφάδας!

Μιά νέα Μάργκαρετ Θατσερ κυοφορούν οι πολιτικές καταστάσεις, ο ωχαδερφισμός του Δημάρχου, η έλλειψη σοβαρότητας στην παράταξη του κυρίου...

Μιά νέα Μάργκαρετ Θατσερ κυοφορούν οι πολιτικές καταστάσεις, ο ωχαδερφισμός του Δημάρχου, η έλλειψη σοβαρότητας στην παράταξη του κυρίου Παπανικολάου και η απλετη ελευθερία κινήσεων που δείχνει πρός το πρόσωπο της Αντιδημάρχου του κυρίας Αννυς Καφκά, που χτίζει μέρα με την μέρα το δικό της αρχηγικό προφίλ για να προβάλει τις αρχηγικές της τάσεις και φιλοδοξίες κανά οκτάμηνο πρίν τις επόμενες Δημοτικές εκλογές.
Η Δημαρχιακή αδυναμία και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της κυρίας Καυκά ειναι πασιφανής, με αποτέλεσμα κάποιοι άλλοι μνηστήρες διεκδικητές του θώκου να την κοιτούν λοξά και να μην μπορούν να χωνέψουν την ξαφνικής της παρουσία στα δρώμενα, την γρήγορη αναρρίχιση της και την δημιουργια ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στοών που έχτισε σε χρόνο ντε τε.
Στέλεχος της ομάδας Βαρβιτσιώτη ( πλάτες δηλαδή) ευελπιστεί λογικά σε στραβοπάτημα του Γιώργου Παπανικολάου, την πιθανή του κόντρα με την Νέα Δημοκρατια, να αρπαξη την ευκαιρία και να κλιδωσει την γαλάζια στήριξη μαζι και τα γαλάζια Γλυφαδιώτικα προικιά που την ακολουθούν.
Η κυρία Καυκά με την πρώτη πολιτική της εμφάνιση στην πόλη αφού για την εκλογή της έπεσαν τα μεγάλα μέσα, λόγω του οτι η παρθενοεμφανιζόμενη πολιτικός εκτός απο μια Προεδρική στον τοπικό εμπορικό συλλογο παρουσία δεν ήταν γνωστη ούτε στα στέκια, ούτε στα πολιτικά κυκλώματα της Πόλης. Παράλληλα μεσολάβησαν και κάποιες νουθεσιες γνωστών έμπειρων Δημοτικοασχολουμενων και νάσου απο το πουθενά η Αννουλα μας αρχιαξιωματούχος στο Γλυφαδιώτικο καράβι.
Την γερή πετριά της και την ιππευση της κάλαμου εκτιμούμε όμως οτι την έφαγε σε δυό περιπτώσεις.
Η μία είναι απο την άνοδο της και τόν χαιρετισμό που απηύθυνε στην εξέδρα του Παναθηναϊκού Σταδίου κατα την συγκέντρωση του Δημοψηφίσματος που πάλι πολιτικές πλάτες λειτούργισαν και εκει, και η δεύτερη περίπτωση είναι το οτι ΕχεΙ αντιληφθει πλέον τις πολιτικές και όχι μόνο αδυναμίες του Δημάρχου και ΕχεΙ αναπτερώση το αρχηγικο ηθικό της αφου βλέπει τεράστιες αδυναμίες στην διοικηση και οι ορίζοντες να ανοίγονται διαπλατοι για την Θατσερική της φιλοδοξία.
Βέβαια τις σκέψεις της και τις κινήσεις της τις παρακολουθούν πολύ στενά κάποιοι συνάδελφοι της οι οποίοι αφήνουν πολλα υπονοούμενα για την διαχείρηση των τεράστιων κονδυλίων που της έχουν ανατεθεί.
Εμείς δεν εστερνιζομαστε και δεν υιοθετούμε τα μισόλογα και τα υποννοούμενα που σκορπούν με το μελάνι τους κάποιοι συνάδελφοι της στα καφέ της πόλης ούτε μας ενδιαφέρουν σήμερα τουλάχιστον οι λόγοι που το κάνουν.
Εμείς απορούμε για το γεγονός του οτι ο άκρως επιφυλακτικος και άκρως συγκεντρωτικος Δήμαρχος δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη σε μια άπειρη αλλά ομολογουμένως δραστήρια Δημοτική του σύμβουλο να διαχειριζετε τεράστια οικονομικά κονδύλια που ούτε τα ατίθασα παιδιά του τέταρτου ορόφου δεν την ενοχλούν, αντίθετα με αρσενικούς ομολόγους της που τους ΕχεΙ αφαιρέση ο Δήμαρχος οικονομικές αρμοδιότητες για λόγους που δεν δηλώνει επισημα αλλα αφήνει να εννοηθουν.
Με τις Δημαρχιακές πλάτες λοιπόν του κυρίου Παπανικολάου αλλά και την Καύκειο ευστροφία που διαθέτει η Δημοτική αξιωματούχος πορεύεται όπως αυτή θέλει και όπως αυτη γουστάρει, χωρίς να λογοδοτεί για τα πεπραγμένα της πουθενά εκτός πιθανολογουμε κάποιες φορές στον φίλτατο Δήμαρχο.
Αρκετά πολιτικά αλλά και διαχειριστικά ερωτήματα δημιουργούνται στα δρώμενα της κυρίας Αντιδημάρχου την οποία θα καλέσουμε σε δημόσιες απαντήσεις οταν ολοκληρώσουμε την Διασταύρωση κάποιων στοιχείων που μας εσταλησαν με πολλά ερωτηματικά για συγκεκριμένες εργολαβίες.
Ωπως έχουμε προαναφερει δεν υιοθετούμε ούτε το τι βγαίνει πρός τα έξω απο την παραταξή της, ούτε τι μπορει ο κάθε πικραμένος που γιά τους δικούς του λόγους μπορει να σπέρνει στο διάβα του.
Εμείς βασιζόμενοι σε κάποιες ενδείξεις που μας εσταλησαν ερευνούμε την αυθεντικοτητά τους πρός το παρόν.
Τέλος για να εκφράσουμε και μιά προσωπική μας μας άποψη.
Εκτιμούμε οτι η κυρία Καυκά με τό καθημερινό πλασσαρισμα και την διαφημιστική της παρουσία στο φεις Μπουκ, μαιντανίζει πλέον και ΕχεΙ αρχίσει να γίνεται γραφική με τις ψευτογλυκες και όλα ειναι όμορφα αγγελικά πλασμένα. Γιά το δικο της έργο αλλα και το Δημάρχου ας μιλήσει το γραφείο τύπου.
Αμάν πιά κοπέλλα μου, αμάν...

3 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΚΩΔΙΚΑ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ ΤΟΝ ΞΕΚΟΛΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προεκλογικό όνειρο της κυρίας Καυκά πραγματοποιήθηκε; Εκεί στο νότια press πού τα παρακολουθείτε,τί έχετε να πείτε;
    Ή αγορά της Γλυφάδας έγινε εμπορικός ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ προορισμός πού ήταν ή προεκλογική σημαία της σιδηράς;(ελάτε τώρα,κόψτε κάτι) κυρίας ;
    Θεοδωροβία Πλακά
    Γέννημα καί θρέμμα της Γλυφάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΟΛΙΚΑ ΠΟΥΤΣΟΣΑΚΑΜΠΙΛΑ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση