GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα του Ταυλαρίδη πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι την Κυριακή το απόγευμα, σε ένα παιχνίδι από τα παλιά, σε μία κλασική μονομαχία των δύο ...


Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι την Κυριακή το απόγευμα, σε ένα παιχνίδι από τα παλιά, σε μία κλασική μονομαχία των δύο Αθηναϊκών ομάδων, εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος.
Και οι δύο ομάδες, για τους δικούς τους λόγους, «καίγονται» για τη νίκη στο ντέρμπι και για αυτό περιμένουμε να δούμε ένα ωραίο ματς, ωστόσο παράλληλα ελπίζουμε να κυλήσουν όλα ομαλά και να αποφύγουμε τις...εντάσεις, τις διακοπές και τα επεισόδια!
Μάλιστα, ο Στάθης Ταυλαρίδης με την φωτογραφία που εξασφάλισε ο SportDog και την οποία θα δείτε παρακάτω, δείχνει τον... δρόμο για να ένα ήσυχο παιχνίδι και ένα ντέρμπι που θα περιοριστεί αποκλειστικά στις γραμμές του γηπέδου.
Ο Έλληνας αμυντικός λοιπόν, δεν είπε «όχι» και φωτογραφήθηκε με έναν μικρό φίλο της ΑΕΚ που φορούσε φανέλα της ομάδας του, τον Νίκο Γιδαράκο, έξω απ' τον Αθλητικό Σύλλογο Τάε Κβοντό, Νέας Ιωνίας, των Κακαρέλη-Κουμουδή.
Ο μικρός μόλις είδε τον Ταυλαρίδη, δεν... ψάρωσε και πήγε κοντά του για να τον πικάρει και βγάλει μία φωτογραφία μαζί του. Ο άσος του ΠΑΟ δεν το σκέφτηκε καθόλου, αμέσως του έκανε την χάρη, ενώ συζήτησαν και για τα αγωνιστικά και πιο συγκεκριμένα για την πιθανή απουσία του Αραβίδη, ο οποίος μάλλον δεν θα... ταλαιπωρήσει την άμυνα του Παναθηναϊκού!
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές ενός ντέρμπι. Ο Ταυλαρίδης έδωσε το παράδειγμα!
Ιδού η φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση