GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσάνας: Δεν υπάρχει δικαιολογία

Απογοητευμένος από την εικόνα της Εθνικής και την ήττα από τη Β. Ιρλανδία παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Τσάνας, τονίζοντα...

Τσάνας: Δεν υπάρχει δικαιολογία
Απογοητευμένος από την εικόνα της Εθνικής και την ήττα από τη Β. Ιρλανδία παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Τσάνας, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία.
Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην κάμερα του OTE TV:
«Ήταν ένα παιχνίδι που κρινόταν η πρόκριση για την Β. Ιρλανδία. Εμείς θέλαμε να την αντιμετωπίσουμε και δεν τα καταφέραμε. Ήταν το προτελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Β. Ιρλανδίας και τους αξίζει η πρόκριση».
Για το τι μένει από το ματς: «Στεκόμαστε στο γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Προσπαθήσαμε και δεν έχω παράπονο. Το 3-1 είναι βαρύ σκορ και δεν θέλει δικαιολογίες, όμως αν το ημίχρονο ήταν διαφορετικό ίσως να μπορούσε. Αλλά έτσι δεν γίνεται τίποτα, ήρθαν και τα γκολ με τον τρόπο που ήρθανε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση