GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκτονία της δημοσιογράφου Τζακλίν Σάτον στην Κωνσταντινούπολη

Η οικογένεια της Βρετανής δημοσιογράφου, η οποία πριν από λίγες μέρες βρέθηκε νεκρή στις τουαλέτες του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολ...

Αυτοκτονία της δημοσιογράφου Τζακλίν Σάτον στην Κωνσταντινούπολη
Η οικογένεια της Βρετανής δημοσιογράφου, η οποία πριν από λίγες μέρες βρέθηκε νεκρή στις τουαλέτες του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης, δεν θεωρεί ύποπτο τον θάνατό της και υποστηρίζει ότι δεν εμπλέκεται σε αυτόν άλλο πρόσωπο, αναφέρουν σήμερα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.
Η 50χρονη Τζακλίν Σάτον, η οποία ήταν διευθύντρια του παραρτήματος στο Ιράκ της ΜΚΟ Institute for War and Peace Reporting (IWPR), βρέθηκε κρεμασμένη από τα κορδόνια των παπουτσιών της τη νύχτα της 17ης προς 18η Οκτωβρίου, στις τουαλέτες του αεροδρομίου Ατατούρκ της τουρκικής πόλης.

Ταξίδευε από το Λονδίνο προς την Αρμπίλ, στο κουρδικό Ιράκ, με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη.
Οι πρώτες πληροφορίες άφηναν να εννοηθεί ότι η Σάτον ενδεχομένως να αυτοκτόνησε, αλλά η οικογένεια και οι φίλοι της αρχικά το αμφισβήτησαν.
Ωστόσο, ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια και η ΜΚΟ IWPR ανέφερε ότι κατά τη άποψή τους η Σάτον αυτοκτόνησε, συμφωνώντας έτσι με το πόρισμα των τουρκικών αρχών.
Η IWPR και η οικογένεια της Σάτον κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό, σύμφωνα με τον Guardian, έπειτα από εξέταση του υλικού που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου, φωτογραφίες, καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, αλλά και από την εικόνα του πτώματος. Η Σάτον είχε πάνω της δύο πιστωτικες κάρτες, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ το πτώμα της δεν έφερε ίχνη πάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση