GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαλατσινού: Είναι ωραίο να βιώνεις τη ζωή σου με ασημαντότητα

Η Τζένη Μπαλατσινού, το μεσημέρι της Πέμπτης, βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Λίγο πριν ξεκινήσει τη νέα της εκπομπή «Jenny...

Μπαλατσινού: Είναι ωραίο να βιώνεις τη ζωή σου με ασημαντότητα
Η Τζένη Μπαλατσινού, το μεσημέρι της Πέμπτης, βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Λίγο πριν ξεκινήσει τη νέα της εκπομπή «Jenny Jenny», η οποία κάνει πρεμιέρα στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Mega, η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της, τα τελευταία χρόνια.
To τέλος της πασαρέλας & οι προτάσεις που αρνήθηκε:
«Επειδή βίωσα πάρα πολύ μικρή όλο αυτό με το modeling και την υπερέκθεση – τότε τα μοντέλα ήμασταν στα πάνω μας, όπως τώρα οι τηλεοπτικοί παρουσιαστές – έκανα σχεδόν τα πάντα. Μετά είπα ότι ήθελα να κάνω οικογένεια και να αφοσιωθώ σε αυτό. Μετά, λοιπόν, σε ό,τι πρόταση μου γινόταν είτε για τηλεόραση είτε για να ξαναγυρίσω στη δουλειά, επειδή σταμάτησα πολύ μικρή στο modeling, έλεγα "όχι". Και μάλιστα με μεγάλη συνειδητότητα και όχι από πόζα ή στιλ. Αυτό μου βγήκε σε καλό».
Ο πόλεμος των τελευταίων ετών:
«Θέλω να σου πω ότι εκείνα τα χρόνια ήταν πιο ήσυχα τα πράγματα. Τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι υπάρχουν μαχαιριές χωρίς λόγο. Πλέον έχει γνώμη ο ένας για τον άλλον και μάλιστα κάποιος που δεν έχει λόγο να την εκφράζει δημοσίως. Εγώ μπορεί να είμαι του ψυχαγωγικού και να έχω γνώμη για το ενημερωτικό. Όλοι πλέον, ειδικά σε αυτή τη χώρα, μπορούμε να έχουμε γνώμη για το οτιδήποτε».
Η ίδια αισθάνθηκε πως ξέφυγε ποτέ δημοσίως;
«Όχι, δεν θεωρώ πως έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Ακόμα και στο πρωινό, που σχολιάζεις τα περιοδικά και πρέπει να πεις κάτι, δε νομίζω ότι έφυγα από το μέτρο. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει και δεν θέλω κιόλας. Αν είναι κάτι να πω, θα το πω μέσα στο σπίτι μου. Και αυτό δεν σημαίνει πως θα έχω και δίκαιο!».
Τι άλλαξε στην ίδια, τα τελευταία χρόνια;
«Πλέον δεν θεωρώ τίποτα σημαντικό, πέρα από τα παιδιά μου. Και θέμα υγείας προφανώς. Τόσο απόλυτα! Μπορώ και απομυθοποιώ οτιδήποτε κάνω, ειδικά στη δουλειά, αλλά και στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα είτε κοινωνική είτε φιλική. Έμαθα να μη θεωρώ τίποτα σημαντικό. Όχι ότι δεν δίνω βαρύτητα σε τίποτα και δεν δίνομαι σε κάποια πράγματα. Πες ότι έκανες κάτι. Το έκανες, τελείωσε. Είναι ωραίο να βιώνεις τη ζωή σου με ασημαντότητα».
Πόσο άλλαξε η ίδια απέναντι στους δικούς της ανθρώπους;
«Έχω απλοποιήσει πολύ τα πράγματα. Δεν μαλώνω. Κάποτε ήμουν απόλυτη. Ξέρεις τι ελευθερία είναι αυτό; Το να μην είσαι απόλυτος; Όταν είσαι μικρός αισθάνεσαι ασφάλεια με το να είσαι απόλυτος. Είναι σαν κουτάκια που τα ανοίγεις, βγάζεις κάτι και τα ξανακλείνεις. Σε βολεύει. Μεγαλώνοντας δεν έχεις την υπομονή και τον χρόνο να αναλύεις τόσο πολύ τα πράγματα, ελευθερώνομαι και δεν είμαι έτσι πια. Αν διαφωνώ μαζί σου, είναι δική σου γνώμη και τη σέβομαι. Επίσης, μέσα από αυτό μπορεί να έχω κάτι να πάρω κιόλας! Είναι και πολύ βαρετός να έχεις συνέχεια δίκαιο. Ούτε στεναχωριέμαι, ούτε παίρνω προσωπικά τίποτα...».
Η νέα της εκπομπή:
«Είναι μια εποχή που δεν έχει τίποτα διαφορετικό από όλες τις αντίστοιχες εκπομπές. Έχει μέσα πολλή γυναίκα, ομορφιά, πραγματικούς ανθρώπους, real life stories από ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν γίνει γνωστοί αλλά έχουν κάνει ωραία πράγματα, συνεντεύξεις με δράση, έχουμε τεχνολογία με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, do it yourself, πολύ παιδί και μαμά... Μου άρεσε πολύ η Ελιάνα για το πώς μιλούσε, έχει τσαμπουκά ενώ δεν έχει τελεία... Όλοι μας κάνουμε πολλά πράγματα. Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του...».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση