GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΥΛΗ: Τι είπε ο Καμμένος για τον Γιαννακόπουλο...

Καταγγελίες έκανε από το βήμα της Βουλής το απόγευμα (Σαββάτου) στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ, ο υπουργός Εθνική...

Καταγγελίες έκανε από το βήμα της Βουλής το απόγευμα (Σαββάτου) στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Αφού κατηγόρησε δημοσιογράφους για συμμετοχή σε συμμορίες και εκτελέσεις συμβολαίων, όπως είπε χαρακτηριστικά, προχώρησε σε ανάγνωση μηνυμάτων sms που του έστελνε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τον οποίο μάλιστα είπε πως «από το γλείψιμο πέρασε στην επίθεση επειδή δεν του έκαναν τα χατίρια».

Είπε ο κ. Καμμένος χαρακτηριστικά:
«Ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος είναι από τους καλύτερους επιχειρηματίες της χώρας. Ο γιος του αποφάσισε να γίνει καναλάρχης. Άρχισε με το newsbomb. Μου έστελνε sms: "Ο Γιώργος θα μπει εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός;Δεν πιστεύω να ξαναμπει ο Κοντονής".
Μόλις έγιναν οι εκλογές μου έστειλε άλλο sms. "Αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην με λένε Γιαννακόπουλο".
Θα πρέπει να μάθουν αυτοί οι κύριοι ότι οι εποχές που ο μπαμπάς τους έπαιρνε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα όταν τους έπιαναν με τις κόκες στην τσέπη στα πάρτυ της Μυκόνου τελείωσαν. Το νταβατζηλίκι τελείωσε.
Κύριε Υπουργέ βάλτε μια διάταξη ακόμα. Δεν μπορεί να είναι υποψήφιοι αγοραστές άτομα καταδικασμένοι ή που να διώκονται για συκοφαντική δυσφήμιση».
Όπως είπε ο κ.  Καμμένος, τα sms αποστέλλονταν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε εκείνον και την γυνάικα του, και μερικά από αυτά έλεγαν:
-«Συγχαρητήρια ελπίζω να κλείσετε αυτή την φορά τετραετία. Το newsbomb βγαζει κυβέρνηση».
-«Καλημέρα. Θα μπει ο Γιώργος ως εξωκοινοβουλευτικός υπουργός;»
-«Ο Κοντονής όχι μόνο δεν έκανε τίποτα αλλά ούτε ραντεβού δεν μας έκανε»
-«Εάν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην με λένε Γιαννακόπουλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση