GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χ. Θεοχάρης: ''Μαύρα'' ταμεία στην εταιρεία του Φλαμπουράρη...

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία  προχώρησε ο βουλευτής του Ποταμιού και πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης. Ο βουλευ...

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία  προχώρησε ο βουλευτής του Ποταμιού και πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.
Ο βουλευτής του Ποταμιού, καθώς μιλούσε στην Ολομέλεια, για το νομοσχέδιο παραχώρησης του ιπποδρομιακού στοιχήματος, ο βουλευτής του Ποταμιού επανέφερε το θέμα της  εταιρείας του υπουργού Αλ. Φλαμπουράρη.
«Φωνάζετε για τους διεφθαρμένους, τους άλλους διεφθαρμένους, και οι ισολογισμοί της εταιρείας του κυρίου Φλαμπουράρη- συγγνώμη της πρώην εταιρείας του κυρίου Φλαμπουράρη -δείχνουν μετρητά στα ταμεία πάνω από 1 εκατομμύριο κάθε χρονιά από το 2011 και μετά. Ενδιαφέρον είναι πως το 2010 έχουμε μόνο 75.000 μετρητά. Τι τα κάνει τόσα μετρητά η εταιρεία; Μαύρα ταμεία λέγονται αυτά στην πιάτσα κυρίες και κύριοι συνάδελφοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης, ενώ κατέθεσε στα πρακτικά τους ισολογισμούς της εταιρείας.
«Αφήστε λοιπόν τις ηθικολογίες γιατί η αλαζονεία σας θα σας οδηγήσει γρήγορα στην καταστροφή, όπως οδήγησε τόσους άλλους πριν από εσάς», πρόσθεσε ο βουλευτής.

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.22 Οκτ 2015, 11:45:00 π.μ.

    Καμιά απάντηση ο υπουργός κ. Φλαμπουράρης; Καμιά;
    Περιμένει σαν τον έτερο ξεχασιάρη υπουργό κ. Σταθάκη.
    Φαίνεται ότι η λέξη ντροπή τους είναι άγνωστη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση