GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μάχη" για τα γραφεία στη Βουλή και στη μέση... ο Βούτσης

Δεν του έφταναν όλα τα υπόλοιπα, τώρα πρέπει να ασχοληθεί και µε τη «µάχη» για τα γραφεία. Ο λόγος για τον νέο πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βο...

Μάχη για τα γραφεία στη Βουλή και στη μέση... ο Βούτσης
Δεν του έφταναν όλα τα υπόλοιπα, τώρα πρέπει να ασχοληθεί και µε τη «µάχη» για τα γραφεία. Ο λόγος για τον νέο πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο οποίος βρέθηκε νωρίς νωρίς «στα βαθιά», αφού καλείται να δώσει λύση στα προβλήµατα στέγασης στο κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου, που προέκυψαν µετά τις εκλογές.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Έθνος" χθες, ο Νίκος Βούτσης επιθεώρησε τα γραφεία του Κοινοβουλίου, ενώ έφτασε ακόμη και μέχρι το... υπόγειο, για να διαπιστώσει ποιοι χώροι είναι κενοί. Σε πρώτο στάδιο εκείνη που πρέπει να εξυπηρετηθεί αμέσως είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ενωσης Κεντρώων, καθώς τα μέλη της δεν έχουν ακόμα γραφεία.
Επίσης αναζητείται γραφείο για τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και φαίνεται πως υπάρχουν σκέψεις για τη λύση που μπορεί να δοθεί: στα «προνομιούχα» γραφεία - αφού βρίσκεται δίπλα από την αίθουσα των δημοσιογράφων και ελάχιστα μέτρα από την είσοδο στην Ολομέλεια-ανήκει εκείνο του Γιώργου Παπανδρέου. Θυμίζουμε ότι ο πρώην Πρωθυπουργός είχε εγκατασταθεί σε αυτό το γραφείο μετά την αποχώρηση του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη, ο οποίος μετακόμισε, όπως και οι άλλοι πρώην πρόεδροι της Βουλής που δεν επανεξελέγησαν.

«Εκκαθαρίσεις» καταγγέλλει η Ζωή
Εν τω μεταξύ χθες η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε μέσω Twitter ότι ξεκίνησαν οι... εκκαθαρίσεις στη Βουλή. Αναφέρθηκε ονομαστικά στον γ.γ. της Βουλής Γιώργο Θαλάσση, υποστηρίζοντας ότι του ζητήθηκε να παραιτηθεί, ενώ πρόσθεσε τη φράση «ξεμπερδεύουμε με το παλιό», που παραπέμπει στο προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε άλλη ανάρτησή της ανέφερε ότι «του ζητήθηκε η παραίτησή του γιατί τη θέση γενικού γραμματέα έχουν υποσχεθεί σε άλλον από τον... Γενάρη. Θρίαμβος του νέου!». Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Θαλάσσης αποτελούσε προσωπική επιλογή της κ. Κωνσταντοπούλου και ήταν στενός συνεργάτης στη διάρκεια που κατείχε το αξίωμα της προέδρου της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση