GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκκενώθηκε τραίνο επειδή μύριζαν έντονα τα... αλλαντικά!

Ένα τραίνο της υπερταχεία TGV που εκτελούσε το δρομολόγιο από τις Βρυξέλλες στη Μασσαλία σταμάτησε στην κεντρική Γαλλία και εκκενώθηκε...

Εκκενώθηκε τραίνο επειδή μύριζαν έντονα τα... αλλαντικά!
Ένα τραίνο της υπερταχεία TGV που εκτελούσε το δρομολόγιο από τις Βρυξέλλες στη Μασσαλία σταμάτησε στην κεντρική Γαλλία και εκκενώθηκε εσπευσμένα. Ο συναγερμός... σήμανε λόγω μιας ύποπτης μυρωδιάς που έμοιαζε με μυρωδιά γκαζιού. Όπως αποδείχτηκε επρόκειτο απλά για... αλλαντικά!
Οι επιβάτες του τραίνου αναστατώθηκαν λόγω της έντονης "ύποπτης μυρωδιάς γκαζιού", και έτσι ο μηχανοδηγός σταμάτησε στο Βομόρ, όπως ανακοίνωσε η νομαρχία της Ιόν. Το πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας αποσυνδέθηκε και συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό του με κατεύθυνση τη Μασσαλία. Το δεύτερο βαγόνι όμως εκκενώθηκε και οι 250 επιβάτες αποβιβάστηκαν στο Βομόρ, ανέφερε ένας εκπρόσωπος της γαλλικής σιδηροδρομικής εταιρείας SNCF.
Πυροσβέστες της υπηρεσίας Πυρηνικού, Βιολογικού και Χημικού Κινδύνου κλήθηκαν στην περιοχή για να ελέγξουν πλήρως το τραίνο.
Η πηγή της αφόρητης βρώμας τελικά αποκαλύφθηκε: ήταν οι αποσκευές ενός επιβάτη που μετέφερε διάφορα τρόφιμα και ιδίως "ένα πακέτο με εξαιρετικά δύσοσμο κρέας".
Μετά από δυόμισι ώρες παραμονής στο σταθμό, οι επιβάτες κατάφεραν τελικά να ανέβουν και πάλι στο τραίνο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση