GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριο έγκλημα στη Ρόδο δι ασήμαντον αφορμή

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από το άγριο φονικό που έγινε στην Ιαλυσό με δράστη έναν  45χρονο Αλβανό και θύμα έναν ...

Άγριο έγκλημα στη Ρόδο δι ασήμαντον αφορμή

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από το άγριο φονικό που έγινε στην Ιαλυσό με δράστη έναν  45χρονο Αλβανό και θύμα έναν 50χρονο Ροδίτη.

Οι δύο άντρες λογοφέρανε το απόγευμα της Κυριακής, όχι για ιδιαίτερα σοβαρό λόγο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος ζήτησε από τον 45χρονο να χαμηλώσει τη μουσική και το κακό δεν άργησε να γίνει. Ο δράστης, ο οποίος παραδόθηκε χθες τη νύχτα έπειτα από ανθρωποκυνηγητό – μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον άτυχο άνδρα.

Σύμφωνα με τη ΡΟΔΙΑΚΗ, ο δράστης άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε καταφέρνοντας έτσι θανατηφόρα χτυπήματα στα πλευρά και στην κοιλιακή χώρα! Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ αλλά όταν έφθασαν εκεί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν  ήταν πλέον αργά καθώς ο 50χρονος είχε ξεψυχήσει.

Από τα πρώτα στοιχεία που έδωσε στις αστυνομικές αρχές, ο 45χρονος αλβανός είπε ότι θόλωσε και ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει, παρά να το φοβερίσει.

Σήμερα το μεσημέρι θα προσαχθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου προκειμένου να του απαγγείλει κατηγορίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση