GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζιτζικώστας: Η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη βελτίωση του "Καλλικράτη"

«Χρειάζεται να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση στη βελτίωση του "Καλλικράτη" και την αποδέσμευση κονδυλίων, τα οποία θα υποστηρίξουν...

Τζιτζικώστας: Η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη βελτίωση του Καλλικράτη

«Χρειάζεται να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση στη βελτίωση του "Καλλικράτη" και την αποδέσμευση κονδυλίων, τα οποία θα υποστηρίξουν τις αρμοδιότητες της Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, Δήμων και Περιφερειών, προκειμένου να μπορούν να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και να φέρουν μετρήσιμο και ουσιαστικό αποτέλεσμα για τους συμπολίτες μας» δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

Ο κ. Τζιτζικώστας, ενημερώθηκε από τους εργαζομένους για τις συνθήκες λειτουργίας και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ τόνισε πως η Αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός εκείνος, που μπορεί να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο την ανάπτυξη στη χώρα και την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.

«Οι Δήμοι και οι Περιφέρειες της χώρας έχουν εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό, που δουλεύει κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες» επεσήμανε ο κ. Τζιτζικώστας, προσθέτοντας ότι αυτό πρέπει να βελτιωθεί άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση