GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! Ο Βασίλης Λεβέντης επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα...

Panagiotis Perros Και για να το παίξουμε και λίγο δημοσιογράφοι, η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τον Παύλο Τσίπρα (πατέρ...

Και για να το παίξουμε και λίγο δημοσιογράφοι, η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τον Παύλο Τσίπρα (πατέρα του Αλέξη) να στέκεται στο δημόσιο βήμα δίπλα σε Παττακό, Παπαδόπουλο και Μακαρέζο, απεικονίζει όντως τον Παύλο Τσίπρα. Το τονίζω διότι αμφισβητήθηκε από αρκετούς ότι ήταν αυτό το πρόσωπο. Ρώτησα τον Βασίλη Λεβέντη που τον ήξερε οπτικά από κοντά και μου το επιβεβαίωσε. Η μόνη πρακτική χρησιμότητα που έχει αυτή η πληροφορία είναι ίσως ότι ο Παύλος Τσίπρας δεν ήταν αντιστασιακός όπως ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας. Πέραν αυτού, δεν συσχετίζω σε καμία περίπτωση τον Αλέξη με τον πατέρα του. Ο Αλέξης είναι υπεύθυνος για τα δικά του εγκλήματα και δεν ισχύει ο νόμος της κληρονομικότητας σε τέτοια θέματα. Το ερεύνησα προσωπικά γιατί με είχε φάει η περιέργεια. Αν δεν θυμάται καλά ο Βασίλης Λεβέντης μετά από τόσα χρόνια, ας έρθει κάποιος άλλος με καλύτερη απόδειξη.

7 σχόλια

 1. Η μαλακιά που σας δέρνει, είναι ο συνταγματάρχη Μιχάλης Μπαλόπουλος Γ.Γ. του ΕΟΤ επί χούντας, για μερικά κλικ θα πουλάγατε και την μάνα σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
  εναντια στα "αριστερα¨" μνημονια
  WEIMAR HELLDISCO (2014)
  https://www.mediafire.com/?r79fhnh09hq349k

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα διαφωνήσω με το σχόλιο ότι ο Αλέξης δεν έχει σχέση με την διαχρονική εγκληματικοτητα του Πάτερα του..Οπιος το λέει αυτό είτε είναι βλάξ είτε συνηγορεί στο ίδιο έγκλημα.
  Πως μπορεί ο Αλέξης να αρνηθεί την οικογένεια του και την Ιστορία της ο δοσιλογος είναι πλέον διαχρονικό στοιχείο και εμφυτεύεται στο DNA από πατέρα στο παιδί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θα διαφωνήσω με το σχόλιο ότι ο Αλέξης δεν έχει σχέση με την διαχρονική εγκληματικοτητα του Πάτερα του..Οπιος το λέει αυτό είτε είναι βλάξ είτε συνηγορεί στο ίδιο έγκλημα.
  Πως μπορεί ο Αλέξης να αρνηθεί την οικογένεια του και την Ιστορία της ο δοσιλογος είναι πλέον διαχρονικό στοιχείο και εμφυτεύεται στο DNA από πατέρα στο παιδί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μπαλόπουλος; από πού και ως πού; δεν νομίζω... https://www.facebook.com/250085078372774/photos/a.818669131514363.1073741842.250085078372774/818669158181027/?type=3&theater

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Είμαι δυστυχώς αρκετά μεγάλος ώστε να θυμάμαι τη δίκη των κρεάτων της χούντας και τη φάτσα του πρωταγωνιστή της Μπαλόπουλου. Δεν είναι αυτός.
  Αφήστε τα παραμύθια Συριζαίοι. Ο εργολάβος πατέρας Τσίπρας έπαιρνε δουλειές και ο θείος Τσίπρας ήταν Αντιπρόεδρος στον ΠΑΟ επί Δικτατορίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αλί και τρισαλί στους Έλληνες.

  Εν έτι 2015 η Κυβέρνηση τους, Κυβέρνηση Σύριζα υπό την Πρωθυπουργία του Νενέκου Κυρίου Τσίπρα παραδίδει την Ελλάδα μας στα χέρια της Τουρκίας δια μέσω της λαθρομετανάστευσης υπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο το δόγμα Οζάλ, ( Θα καταλάβουμε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες ανάμεσα στους οποίους πράκτορες μας θα τους κατευθύνουν αναλόγως )
  Αυτό όμως δεν μπορούσε να γίνει αν δεν υπήρχε ένας δικός τους πρωθυπουργός στην Ελλάδα και αυτός είναι ο Τσίπρας, αυτός που άνοιξε τα θαλάσσια σύνορα μας, αυτός που είπε ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, αυτός που χθες έστειλε στον Έβρο τις αριστερές δυνάμεις καταστολής να γκρεμίσουν τον φράχτη, αυτός που η Υπουργός του η Κυρία Τασία είχε πει σε σχετική ερώτηση από τηλεοράσεως τι θα γίνει με το κομμάτι του φράχτη που έπεσε με τις πλημμύρες, σιγά να μην ασχολήθούμε με αυτό! Αυτός που βασικό στέλεχος του Σύριζα και Περιφεριάρχης Ατικής είναι η Κυρία Δούρου, αυτή που στις πέντε Μαίου του 2012 στην Τουρκική εφημερίδα Tuday’s Zaman είχε δηλώσει ότι ο Σύριζα σε αντίθεση με την ΝΔ, και το Πασόκ όταν γίνει κυβέρνηση θα προστατεύσει τις Turkish Minorities, Τουρκικές μειονότητες, στην Ελλάδα.
  Να γιατί υπάρχει ο έρωτας μεταξύ του Τσίπρα και του Καραμανλή, γιατί και οι δυο είναι υπηρέτες του δόγματος Οζάλ, ο ένας ΝΕΝΕΚΟΣ καθιέρωσε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, άλλο το ότι μέχρι σήμερα δεν έχει εφαρμοστεί, τα προκαταρκτικά μαθήματα όμως έχουν γίνει από τηλεοράσεως, και ο άλλος ΝΕΝΕΚΟΣ άνοιξε τα σύνορα από Τουρκία για να έρθουν οι Μουσουλμάνοι κατακτητές…. Γιατί δεν πήγαιναν στα πλούσια Αραβικά ομογάλακτα κράτη? Γιατί τους στέλνουν σε εμάς? Έτσι μετά από λίγο θα μας παρουσιάσουν την ανάγκη να εφαρμοστεί η Τουρκική γλώσσα σε όλη την Ελλάδα, έτσι για ανθρωπιστικούς λόγους….Δυο ΠΡΟΔΟΤΕΣ…
  Και δυστυχώς στην Ευρώπη υπάρχουν και άλλοι προδότες πρωθυπουργοί και αρχηγοί κρατών που είτε παίζουν το παιχνίδι της Τουρκίας είτε δεν βλέπουν ότι στο μέλλον με την Ευρωπαϊκή υπογγενητικότητα δεν θα μιλάμε για Ευρώπη αλλά για Τουρκική Επαρχία.
  Από συστάσεως του Ελληνικού κράτους δεν δημιουργήθηκε Υπουργείο Μετανάστευσης ούτε καν τον καιρό που κυριολεκτικά αποδεκατίστηκε η Πατρίδα μας από εργατικό δυναμικό τις δεκαετίες του πενήντα και του εξήντα, όμως ο Νενέκος Πρωθυπουργός μας Κύριος Τσίπρας το δημιούργησε, γιατί? Γιατί προφανώς ήξερε τι θα γίνει, ήξερε για τους Μουσουλμάνους κατακτητές, είχε πάρει τις εντολές από την Άγκυρα ή από όπου αλλού, η συνέντευξη της Δούρου λέει το πρώτο, ήξερε και ξέρει ότι αυτοί που υποκινούν τους Τζιχαντιστές είναι η Τουρκία το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία, Τούρκος εισαγγελέας έκανε μήνυση στο Τουρκικό κράτος γι’αυτό. Και ακόμη κάτι , η Τουρκία θα θυσιάσει ακόμη πάρα πολλούς σε πνιγμούς για να πετύχει τον σκοπό της, θα τους σπρώχνει στον πνιγμό γιατί έτσι θα συγκεινεί τους Ευρωπαίους αλλά και θα δίνει στους πράκτορες της λόγο να μιλούν για ανθρωπιστική κρίση, ενώ δεν θα κάνει τίποτα για να σταματήσει τις αποβάσεις τους στα Ελληνικά νησιά, γιατί για αποβάσεις πρόκειται, και μπορεί να υπάρχουν και απώλειες αλλά ποιος νοιάζεται, το τελικό ισοζύγιο μετρά.
  Τι απομένει, το Γουδί να ξαναγίνει τόπος κάθαρσης, η Καισαριανή να γίνει και αυτή τόπος κάθαρσης, το αίμα των αγωνιστών που ποτίζει το χώμα της να νοιώσει πως δεν χύθηκε άδικα, να μην πετύχει η Τουρκία αυτό που δεν πέτυχε τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς των Ελλήνων…..εκεί είναι η θέση της ηγεσίας του Σύριζα, Εθνικά και συντεταγμένα.

  Υστερόγραφο, κατά την επίσκεψη της Μέρκελ στην Τουρκία ανάμεσα στα δωράκια που αντάλλαξε με τον Ερντογάν ήταν εκ μέρους του προς αυτήν μια θήκη για τα κοσμήματα της από το πετσί του Δασκαλογιάννη, και ένα πιστό αντίγραφο της σούβλας που σούβλισαν οι πρόγονοι του τον Αθανάσιο Διάκο, και η Μέρκελ του χάρισε φιλμάκια από τις εκτελέσεις Ελλήνων από τους πατριώτες της στην διάρκεια της Κατοχής. ( Γι’ αυτό και τα αυτάρεσκα γελάκια στις φωτογραφίες τους )
  Μαζί με αυτά και την υπόσχεση της ότι θα κάνει ό’τι μπορεί και είναι δυνατόν για να αποκτήσει η Ελλάδα Μουσουλμάνο όργανο της Τουρκίας Πρωθυπουργό μέσα στα επόμενα είκοσιπέντε χρόνια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση