GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιδράσεις στην Ιταλία για τις αμοιβές του Βαρουφάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Απαντήσεις σχετικά με τις αμοιβές που παίρνει για να κάνει διαλέξεις έδωσε ο Γ. Βαρουφάκης, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα με τις...

Αντιδράσεις στην Ιταλία για τις αμοιβές του Βαρουφάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Απαντήσεις σχετικά με τις αμοιβές που παίρνει για να κάνει διαλέξεις έδωσε ο Γ. Βαρουφάκης, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα με τις ομιλίες του αλλά και τις αμοιβές που έχει λάβει για αυτές.

Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών επιβεβαιώνουν ότι έχει πληρωθεί για μία τηλεοπτική εμφάνιση και μία ομιλία που έχει πραγματοποιήσει με τα ποσά των 24.000 και 28.800 ευρώ, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο ίδιος, μετά τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, πλέον παραδέχεται ότι, στις 27 Σεπτεμβρίου 2015, για συμμετοχή σε τηλεοπτική εκπομπή της RAI3, με τίτλο «Che Tempo Che Fa», έλαβε αμοιβή 24.000 ευρώ και ταξίδεψε στην πρώτη θέση.

Πέραν αυτού, επιπλέον παραδέχτηκε πως, στις 21 Οκτωβρίου 2015, για ομιλία στη Σιγκαπούρη, οργανωμένη από το ίδρυμα Abraaj, έλαβε αμοιβή 28.800 ευρώ, ταξιδεύοντας με business class.

Ο κατάλογος με τις αμοιβές που έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στην Ιταλία. Όπως επισημαίνουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο πρώην ΥΠΟΙΚ της Ελλάδας πληρώθηκε 1.000 ευρώ το λεπτό για τις εμφανίσεις του σε εκπομπή της RAI. 

1 σχόλιο

  1. Ο ποδοσφαιριστης που κλωτσαει μια μπαλα και παιρνει 50.000€ το λεπτο, σαφως δεν ειναι ειδηση σωστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση