GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταγραφή που θα προκαλέσει τριγμούς στον ΠΑΟΚ

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς για μεταγραφές, ωστόσο στον ΠΑΟΚ προχωρούν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό για να είναι έτοιμοι ενόψει Γεν...


Μεταγραφή που θα προκαλέσει τριγμούς στον ΠΑΟΚ Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς για μεταγραφές, ωστόσο στον ΠΑΟΚ προχωρούν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό για να είναι έτοιμοι ενόψει Γενάρη. Οι άνθρωποι της ομάδας, άλλωστε, έχουν βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για το ρόστερ, με τον Τούντορ να έχει εντοπίσει που "πονάει" η ενδεκάδα.


Μάλιστα, οι ασφαλείς πληροφορίες που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο Κροάτης τεχνικός έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του στη διοίκηση για την ενίσχυση της ομάδας, ζητώντας τρεις προσθήκες για κάθε γραμμή.
Όπως λέγεται, ο Τούντορ θέλει μία μεταγραφή για την άμυνα (στόπερ), μία για τη μεσαία γραμμή (επιτελικό μέσο) και μία για τη γραμμή κρούσης (σέντερ φορ περιοχής). Το θέμα που προκύπτει, βέβαια, αφορά την τελευταία επιθυμία του Κροάτη, ο οποίος προφανώς θεωρεί ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση, παρόλο που για τη θέση υπάρχουν ο αρχηγός Αθανασιάδης και ο σούπερ σταρ Μπερμπάτοφ.

Η λογική λέει ότι ο Τούντορ δεν είναι ευχαριστημένος ούτε από τον Έλληνα φορ, ούτε από τον Βούλγαρο άσο, γι΄ αυτό έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού τον Γενάρη. Το πιο σημαντικό, φυσικά, εδώ έχει να κάνει με τον Μπερμπάτοφ και το γεγονός ότι αποκτήθηκε για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας που γίνεται στον Δικέφαλο και τώρα φαίνεται να μην υπολογίζεται τόσο ζεστά από τον Κροάτη τεχνικό από τη στιγμή που, όπως προείπαμε, θέλει να αποκτηθεί κι άλλος σέντερ φορ.

Κι αν ο Τούντορ το βλέπει το θέμα ψυχρά και αγωνιστικά, μιας και είναι αλήθεια ότι μέσα στο γήπεδο ο Μπερμπάτοφ δεν έχει δείξει ακόμα την πραγματική του αξία, δεν ισχύει προφανώς το ίδιο για τη διοίκηση που έχει στηρίξει και επενδύσει πολλά σε αυτή τη μεταγραφή, αλλά και ενδεχομένως για τον κόσμο που -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- είναι "φτιαγμένος" με τον Βούλγαρο και τον αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία.

Είναι δεδομένο, δηλαδή, ότι η άφιξη ενός νέου επιθετικού στην Τούμπα που μπορεί να "φάει" πιθανότατα τη θέση του Μπερμπάτοφ, θα δημιουργήσει κι άλλα "προβλήματα" στον ΠΑΟΚ. Από τη μία εσωτερικά, καθώς ο Βούλγαρος δύσκολα θα δεχθεί να μην παίζει, αλλά και εξωτερικά-επικοινωνιακά, μιας και στην ουσία θα αναγκαστούν να παραδεχθούν από τον σύλλογο ότι η μεταγραφή του Μπερμπάτοφ αποδείχθηκε λανθασμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση