GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μητσοτάκης για τον Μεϊμαράκη: Η ιδιότητα του προέδρου δεν ακυρώνει την ιδιότητα του υποψηφίου

«Η ιδιότητα του προέδρου δεν ακυρώνει την ιδιότητα του υποψηφίου προέδρου»σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, ...

Ο Μητσοτάκης για τον Μεϊμαράκη: Η ιδιότητα του προέδρου δεν ακυρώνει την ιδιότητα του υποψηφίου

«Η ιδιότητα του προέδρου δεν ακυρώνει την ιδιότητα του υποψηφίου προέδρου»σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη σχετικά με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

«Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακούσουμε τις απόψεις όλων των υποψηφίων, τις σκέψεις τους για κόμμα και πώς αντιλαμβάνονται το ρόλο της ΝΔ. Δεν αρκεί μόνο η άσκηση των καθηκόντων, πρέπει να τοποθετηθεί κανείς και με την ιδιότητα του υποψηφίου. Επειδή αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει, ζητώ πια ανοιχτά να γίνει» τόνισε ο κ Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι «πρέπει να γίνει τουλάχιστον μια δημόσια συζήτηση και μια συζήτηση στην κοινοβουλευτική ομάδα όπου ενώπιον των βουλευτών θα τοποθετηθούμε και οι τέσσερις και θα δεχτούμε ερωτήσεις.»

«Αν δεν γίνονται δημόσιες συζητήσεις τότε καταλήγουμε να συζητάμε παραπολιτικά, υπονοούμενα και σπόντες και αυτό δεν κάνει καλό στο κόμμα» τόνισε.

 Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση