GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρόκο - Στη φυλακή νεαρός που παρίστανε τη σύζυγο του βασιλιά

Δικαστήριο στο Μαρόκο καταδίκασε σε φυλάκιση 5 ετών έναν άνδρα που υποδυόταν τη… σύζυγο του βασιλιά Μοχάμεντ Στ”, σε τηλεφωνική επικοιν...

Μαρόκο - Στη φυλακή νεαρός που παρίστανε τη σύζυγο του βασιλιά
Δικαστήριο στο Μαρόκο καταδίκασε σε φυλάκιση 5 ετών έναν άνδρα που υποδυόταν τη… σύζυγο του βασιλιά Μοχάμεντ Στ”, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με ένα διάσημο πυγμάχο.
Το δικαστήριο «καταδίκασε σε φυλάκιση 5 ετών τον κατηγορούμενο που έχει το χάρισμα να μιμείται διάφορες φωνές και έχει ξεγελάσει πολλούς ανθρώπους παριστάνοντας διάφορους αξιωματούχους και υποσχόμενος ότι θα στηρίξει τους συνομιλητές του», ανέφερε η εφημερίδα Αχμπάρ αλ Γιαούμ.
Την Παρασκευή, η Γενική Διεύθυνση Εθνικής Ασφάλειας είχε ανακοινώσει ότι«ένας ύποπτος» παρίστανε την πριγκίπισσα Σάλμα μιμούμενος τη φωνή της, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Μαροκινό πυγμάχο και παγκόσμιο πρωταθλητή Μοχάμεντ Ραμπίι, τον οποίο «αποπειράθηκε να εξαπατήσει».
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός, που έχει καταδικαστεί και στο παρελθόν για απάτες, ομολόγησε τις πράξεις του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση