GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα ερωτική περιπέτεια για τον Ολάντ με Γαλλίδα δημοσιογράφο!

Μια νέα ερωτική περιπέτεια του Φρανσουά Ολάντ με πρωταγωνίστρια Γαλλίδα δημοσιογράφο φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα του Τύπου. Αυτή τη φορά τ...

Μια νέα ερωτική περιπέτεια του Φρανσουά Ολάντ με πρωταγωνίστρια Γαλλίδα δημοσιογράφο φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα του Τύπου.
Αυτή τη φορά την αφορμή εδωσε η ίδια η δημοσιογραφος με δηλώσεις της. Η Λέα Σαλαμέ αποκάλυψε ότι είχε προσκληθεί από τον Ολάντ για γεύμα στο Ελιζέ.
Ο πρόεδρος είναι γοητευτικός, τα γεύματά του είναι επικίνδυνα, δήλωσε η Λέα σε πολιτικό περιοδικό. Βρέθηκα στο τραπέζι του ακούγοντάς τον να μου εκμηστηρεύεται ότι με ακούει κάθε πρωί στο ραδιόφωνο -η δημοσιογράφος εργάζεται στο ραδιοσταθμό France Inter.
Όταν αναφερεται σε τρεις από τις πρόσφατες συνεντεύξεις μου αυτό δείχνει πόσο καλά με γνωρίζει. Το μεσημέρι της Κυριακής η Λέα Σαλαμέ εμφανίσθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, παραδόξως όμως ούτε είπε τίποτε για το Ελιζέ, αλλά ούτε και ρωτηθηκε, για το γεύμα με τον Ολάντ.

1 σχόλιο

  1. εναντια στα "αριστερα¨" μνημονια
    WEIMAR HELLDISCO (2014)
    https://www.mediafire.com/?r79fhnh09hq349k

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση