GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιο όνομα ακούγεται για διάδοχος του Αναστασίου

Μπορεί ο Αλαφούζος να συνεχίζει να στηρίζει τον Αναστασίου, ωστόσο το μέλλον του Έλληνα προπονητή στον πάγκο του Παναθηναϊκού παραμέ...


Μπορεί ο Αλαφούζος να συνεχίζει να στηρίζει τον Αναστασίου, ωστόσο το μέλλον του Έλληνα προπονητή στον πάγκο του Παναθηναϊκού παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο. Υπάρχει, μάλιστα, η άποψη σε όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα ότι ο 42χρονος τεχνικός "μένει μέχρι να φύγει", καθώς πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του αφεντικού της ΠΑΕ, αν συνεχιστούν και τα άσχημα αποτελέσματα.

Σε αυτό το ενδεχόμενο δε, αναμένεται οι οπαδοί να είναι αυτοί που θα "διώξουν" τον Αναστασίου, μιας και είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό του κόσμου που επιθυμεί την αλλαγή στον πάγκο. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι οι Πράσινοι έχουν δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια στη Λεωφόρο, με Λεβαδειακό και Πλατανιά, στα οποία αν προκύψει ανεπιτυχές αποτέλεσμα, οι φίλαθλοι δεδομένα με τις αντιδράσεις τους θα δείξουν στον Αναστασίου την πόρτα της εξόδου.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού προφανώς και γνωρίζουν αυτό το -όχι και τόσο απίθανο- σενάριο, δηλαδή νέα γκέλα και έντονη αντίδραση του κόσμου για τον προπονητή, με αποτέλεσμα να εξετάζουν την "επόμενη μέρα" και τον πιθανό διάδοχο. Ο SportDog είχε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες και μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Καμπάλα, ότι ένα όνομα που μπορεί να "παίξει" για τον "πράσινο" πάγκο είναι αυτό του Βονόρτα, του στενού βοηθού του Αναστασίου, λόγω της εκτίμησης που χαίρει από τον Αλαφούζο, ωστόσο αυτή δεν είναι η μοναδική επιλογή που φέρεται να εξετάζεται.

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται στην πιάτσα ένα όνομα τεχνικού από την εγχώρια αγορά, αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη, από τη στιγμή που ο Έλληνας τεχνικός θα ήθελε να κοουτσάρει μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Όπως αποκαλύπτει η κορυφαία παρασκηνιακή στήλη στο διαδίκτυο, "SportDog Penalty", o προπονητής του Πανιωνίου είδε σα μία μεγάλη πρόκληση την τελευταία αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να ανεβάσει τις μετοχές του.

Η επιθυμία του Ουζουνίδη είναι να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του και γνωρίζοντας δύο πράγματα 1) ότι ο πάγκος του Αναστασίου "τρέμει" και 2) ότι το όνομά του έχει ακουσθεί ξανά κατά το παρελθόν για τους "πράσινους", τα έδωσε όλα για να νικήσει το Τριφύλλι και τα κατάφερε. Όσοι γνωρίζουν, μάλιστα, πρόσωπα και πράγματα στην Πλατεία, λένε ότι ο Έλληνας τεχνικός είχε κάνει όλη την εβδομάδα, πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, "φύλλο και φτερό" την ομάδα του Αναστασίου και είχε προετοιμάσει τους παίκτες του λες και θα έπαιζαν ...τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Το όνομα του Ουζουνίδη, επομένως, θεωρείται πολύ πιθανό να πέσει στο τραπέζι, στη μετα-Αναστασίου εποχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιρετική άποψη για τον συγκεκριμένο κόουτς υπάρχει και στον Ολυμπιακό, χωρίς αυτό, φυσικά, να σημαίνει κάτι για τον ...Μάρκο Σίλβα. Απλώς υπάρχουν άνθρωποι στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο που αναγνωρίζουν ότι ο Ουζουνίδης έχει εξαιρετικά στοιχεία ως προπονητής και μπορεί πετύχει και σε μία μεγαλύτερη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση