GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρουμπλής: Να πάμε στο συνέδριο χωρίς πολιτικούς αυτισμούς

«Πρέπει να πάμε συντεταγμένα αλλά με αυτοποποίθηση χωρίς πολιτικούς αυτισμούς σε αυτή την πορεία για το συνέδριο» ανέφερε ο Παναγιώτης Κου...

Κουρουμπλής: Να πάμε στο συνέδριο χωρίς πολιτικούς αυτισμούς
«Πρέπει να πάμε συντεταγμένα αλλά με αυτοποποίθηση χωρίς πολιτικούς αυτισμούς σε αυτή την πορεία για το συνέδριο» ανέφερε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:
«Να φιλτράρουμε όλους αυτούς που θέλουν να έρθουν αλλά να μην υποκύψουμε στη λογική του φόβου ότι θα αλλοιωθούμε από μια τέτοια συνύπαρξη με αυτούς που θέλουν να δώσουν το ‘παρών' στο εγχείρημα».
Ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε την αντιστοίχιση του ΣΥΡΙΖΑ με τις κοινωνικές δυνάμεις που τον στήριξαν, έναντι ενός κλειστού κόμματος που θα κινδυνεύει από τη λογική του ελιτισμού, όπως είπε.
Επισήμανε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηλαφήσει το πώς αντιλαμβάνεται η κοινωνία τα πράγματα, δεν θα μπορέσει να είναι ένα κόμμα που να παρακολουθεί τους ρυθμούς της, δεν θα μπορέσει να την εμπνεύσει, να την καταστήσει ελεγκτή της εξουσίας και να συστρατευτεί με τα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι το μοναδικό σε ευρωπαϊκό επίπεδο αυτή τη στιγμή και είναι βαρύτατη η ιστορική ευθύνη όλων των συντελεστών αυτής της προσπάθειας», είπε και τόνισε ότι εάν αυτή δεν έχει συνεχώς ποιοτικά χαρακτηριστικά διατρέχει τον κίνδυνο να εκφυλιστεί και πως το δέλεαρ της εξουσίας είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος αυτής της προσπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση