GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του από τη βιβλική καταστροφή στο Μενίδι

Νεκρός ανασύρθηκε, άνδρας 50 ετών από το αυτοκίνητό του στη διάρκεια της νεροποντής, η οποία πλημμύρισε τους δρόμους στο Μενίδι. Σύμφω...

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του από τη βιβλική καταστροφή στο Μενίδι

Νεκρός ανασύρθηκε, άνδρας 50 ετών από το αυτοκίνητό του στη διάρκεια της νεροποντής, η οποία πλημμύρισε τους δρόμους στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ στο αυτοκίνητο ήταν και η μητέρα του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής στο Μενίδι, ενώ όπως αναφέρει η πυροσβεστική ο δρόμος ήταν πλημμυρισμένος. 

Το Μενίδι ήταν από τις περιοχές της Αττικής που χτυπήθηκε περισσότερο από την σημερινή κακοκαιρία. Από το πρωί, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε λασπωμένους χειμάρρους, ενώ τα νερά κατέβαιναν με ορμή, παρασύροντας τα πάντα στο διάβα τους. Στις φωτογραφίες αποτυπώνεται το μέγεθος του κινδύνου που αντιμετώπισαν κάτοικοι και περαστικοί, ενώ όπως καταγγέλλουν δεν είναι η πρώτη φορά που ζουν κάτι τέτοιο στην πόλη.

πηγή φωτογραφιών - βίντεο axarnea.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση